Weiss til BMIL

Den helt klart beste spilleren i norsk eliteserie har bestemt seg for å spille i BMIL. Det har vært en liten drakamp mellom Tunet og Bmil om eliteseriens beste spiller. Den dro BMIL i land.

Best trent


Denne jenta som har spilt i SSL, Sveitsiske toppligaen, Tunet og Sveiva tør jeg påstå er en av få toppspillere i norsk eliteserie by far. En fysikk og treningsregime som få andre har. Har personlig sittet og sett kamper der hun har byttet 3 ganger i løpet av en kamp. Har bare positivt å si om spilleren. Helt rått. Gratulerer BMIL.

En intens drakamp


Det har vært en drakamp om hvem som skulle få denne spilleren. Øst eller vest. Det er alltid litt prat om summer i slike overganger og de summene som har versert har vært høye. Men vi deler de summene på 50% så er det ikke så galt likevel.

BMIL gullfavoritt

Med en stall som teller en 28 spillere og som har Hilma Tofte i tillegg til Weiss så kan vi slå fast at både seriegull samt NM gull vil stå mellom Tunet og BMIL. De andre lagene er et lite stykke unna disse to. Men med en sesong som strekker seg kan vi se at ting forandrer seg når grensene åpner og svenske spillere vil bytte klubb.


← Nor92 jobber med forsterkninger. Før helgens kamper →