VMU19 Dag 6 – Norge til A VM

Norge gikk enkelt til A VM etter å ha slått Polen. Kampen søndag morgen kl 10.00 går mot Danmark. Det blir FUN å se om Norge kan gå igjennom sluttspillet uten å tape en kamp.

Utvikling

Forsvaret har stått opp de to siste kampene.

Turnerings hovedside

Se høydepunkter fra Polen vs Norge
Det skal bli fint å sette seg og se på den norske fremtiden som skal hamle opp i A-pulja. Min mer, føttene på bakken holdning blir ikke akkurat sett på som positive, men med tanke på at sesong 2022-23 som hadde vi 4 lag i G17 serien, denne sesongen G19 5 lag (BSK trakk laget halveis) samt at det NBF gikk til det store sjakktrekket og tok bort regelen om at en MÅ ha lag i seriespill for å få være med i NM.

(dette skjedde på et årsmøte for en 3 år siden ble stemt inn av klubbene selvsagt) Jeg har egentlig aldri helt forstått dette. Hvorfor ta vekk et krav. Ja det kan settes noen flere regler der klubber kan være med i NM, men hvordan skal utviklingen gå frem når det ikke stilles krav om å ha lag i seriespill!?
(Hvorfor ser jeg kun på østlandet? 95% av landslagene kommer fra østlandet)

Hvem luring kom frem til denne tanken? (skal virkelig sjekke hvem klubb som kom med spørsmålet)JA FOR FAEN. VI MÅ SPILLE NM!?

EH NEI DET MÅ VI DA FOR FAEN IKKE!!!!!!????

Vi må spille kamper mot hverandre på de nivåene som vi kan spille på. Ikke alle kan være Tunet, Slevik, Greåker etc. Men kamper gir utvikling og det er bedre med 12 kamper på G17 nivå enn å sitte på benken på et A-lag. Enkelte klubber går da frem og fjerner lagene sine fra seriespill, men er med i NM. Hvilken effekt gir det for spilleren og utvikling? Joda tex XXXXX trenger de på sitt A-lag. Men bør ikke barn få være barn og utvikles med sine kompiser? Ikke alle kan bli A-lagsspillere, men de kan være gode G15, G17, G19 spillere. Og en må tenke litt videre. Noen kommer med at det er for mange treninger i innebandy. Vi trener mindre enn en 10 åring i ishockey.Treningshverdagen for en ung innebandyspillerWang/Bjerke 3-4 treninger, klubb 3-5 treninger og kamper. Er det ikke her klubber må sette seg ned å se på årshjul, treninger, lag etc!? Jeg har en 11 åring som trener 6-9 ganger i uken, kun i fotball. En plan om restitusjon, fystrening, mat og søvn er pålagt. Hvem treninger må han stå over for å bli bedre. kvalitet i treningene og ikke bare kvantitet. Må han da gå på Wang eller skal det heller være en treningsfri skolehverdag der 2 økter etter skolen er bedre. Her velger vi å la klubbene slippe unna utvikling for å kunne spille NM??

SMART!?

Jeg håper og tror at vi kan sammen gjøre noe her samt få tilbake sonelag som vil være en av utviklingsarenaene til yngre spillere.← Kjøpte noen flere spillere fra farmerklubben VMU19 Dag 4 Norge møter Polen etter enkelt seier mot Australia →