VMU19 Dag 4 Norge møter Polen etter enkelt seier mot Australia

Som de fleste kanskje begynner å forstå så er Norge med i et VM der de ALDRI kunne vinne. Du spør kanskje hvordan er det mulig?

Nytt system som egentlig er fucked up

Det Norge egentlig spiller er B VM. Norge vinner sin gruppe og spiller mot nr 4 i Gruppe 1. Danmark spiller mot Tyskland.

Dette er en måte å ha to turneringer i en. Vinneren av de to «semifinalene»
(Semifinale om å komme i A gruppa) i kveld kl 19.30 og kl 19.00 spiller om 7 plassen. Det er 8 lag i «A VM». Vinner Norge mot Polen så rykker de opp. Dette er den store testen. Nå har de lekt i 3 kamper.

Norge slo Australia veldig enkelt med 17-2. Australia som har noe av det styggeste jeg har sett av kampuniform var ikke i nærheten etter å ha overrasket alle med seier over Slovienia.

Så stygge drakter skal litt til å få tegnet opp. De draktene hadde sett ok ut på 80-tallet.

SE HØYDEPUNKTER AV KAMPEN HER

Spørsmålet en bør stille seg er: Hvordan greier et lag å få så mange rare og unødige utvisninger. 2 kamps suspensjon, 10+2 til Wilmer Anderzon, Rødt kort på Kåmpe. Sebastian Kämpe står med fantastiske 28 minutter på 3 kamper og Lucas Garcia har 2 kampers karantene så det er noen minutter der også(40). Det er viktig å holde seg unna utvisningsbenken om de skal slå Polen

Kämpe ute mot Polen

Etter et rødt kort mot Australia så er Sebastian Kämpe ute i Norges viktigste kamp på flere år. Som jeg har skrevet over. Norge har møtt dårlig motstand og greier å dra på seg suspensjoner. Veldig unødvendig. Garcia er tilbake, men holder det?

Vinner Norge mot Polen så er det kamp igjen kl 10.30 søndag.

Sveits slo Tjekkia

I den første semifinalen idag så vant Sveits litt overraskende mot de to siste VMs gullvinnere Tjekkia med hele 7-2. Morro å se min tidligere Italienske hovedtrener Luca Tomatis (assistent)stå på benken som trener for Sveits.

← VMU19 Dag 6 – Norge til A VM VMU19 Dag 2 Mange rare resultater – Norge !? Hva Faan hände!? →