VMU19 Dag 2 Mange rare resultater – Norge !? Hva Faan hände!?

I Norges gruppe har det vært noen rare resultater. Det viser at en aldri kan si aldri og at hver kamp lever sitt eget liv.

Rare resultater

Australia slo Slovenia i sin første kamp og alle så på de som favoritter mot Singapore. Men gud bedre meg. Her fikk vi enda en skrell. Singapore slo Australia rimelig greit med 9-4. Var det en undervurdering av Australia eller var Slovenia så dårlige? Som sagt så lever alle kamper sitt eget liv.

For oss som følger innebandy og har gjort det i mange år… Har noen spilt store penger på resultater eller er bare innebandyen så rar som den viser i dette VM? Singapore går fra 0-15 til å slå Australia som slår Slovenia som…..!? Vel det er kult at det skjer ting internationalt.

Lillegutt Mellum er en terrier på banen

Norge fikk store problemer med Slovenia

Hva skjedde egentlig i kampen mellom Slovenia og Norge? Som tilskuer er det sikkert kjempekult å se at det kommer mange mål i innebandykamper, men hva er det som egentlig skjer?

Vi har eliteseriespillere som er med i dagens VM tropp. En skulle tro det var miniputt mentalitet. Norge var JÆVLI gode i de to siste 3-delene av banen. Den første tredjedelen var en KATASTROFE. Se målene som de slipper inne. Du gjør det knapt i 5 div Oslo/Akershus. Norge manglet Lucas Garcia og det merker en for han var meget god i den første kampen. Hans utestengelse bør alikevel ikke være så merkbart. Min jobb er ikke å finne feil ved Norges spill, men 6 baklengs på denne måten er direkte flaut. En skal ikke skylde på noen, det er et «samlet» forsvarsspill som en bør gå igjennom. Det er ikke gode nasjoner Norge spiller mot i de 3 første kampene. Vi bør kreve litt mer av gutta bakover. Angrepsmessig er det mye fett å se.

Film fra kampen kan du se her

Statistikk fra kampen – SER DU HER

Hva forventer vi mot Australia!?

Kæpp må gå foran i forsvarsspillet.

Norge skal ta dette alle dager i uka. Men en må skjerpe seg bakover. Glem at det er gruppespill. Det er nå sluttspillet begynner.

Bilder er fra IFF

← VMU19 Dag 4 Norge møter Polen etter enkelt seier mot Australia VMU19 Utestengt i 2 kamper →