VMG tar dømming til et nytt nivå

Det har siste tiden vært publisitet i innebandy media gjellende dommere som tar feil avgjørelser eller lignende. VMG har selv fyrt avgårde litt kritikk nå og da sånn at vi fått bra fyr på bålet. Vi i VMG liker oss best midt i flammene der det gjør litt vondt og der du må ta raske besluttninger. Vi bestemte oss derfor for å bli dommere!

Det var tidlig (10:45) søndag morgen når pipene ble blåst i for første gang. Det var Rommenhallen som tok jungfrudommen fra de begge litt sjenerte, uskyldige men spente dommerne som for første gang skulle være helt usynlige på banen. I stedet for å stå i sentrum skulle de plutslig ha en meget viktig rolle som ingen skulle mærke noe av. Oi som det gikk.

Ikke bare var det er rasende tempo i Rommen denne søndagen, men spillet og humøret blandt deltakerna var heiset opp i toppen av flaggstangen. Som to kameleonter strøjk dommerne omkring, bak mål, bak bekklinjen, på andre siden vantet og plutselig midt i alt kom en lyd fra pipen og alle var enige i dagens første frislag. Verken dommer, publikum, coach eller spillere hadde noengang opplevd så bra flyt i spillet. Fordelene var suverene, tilsnakket enda bedre og spilleforståelsen kunne ikke beskrives med ord. Fem kamper ble unnagjort uten større bekymmer og etter kampene var det nesten sånn at dommerne fikk ta i mot både applaus og bølgen fra ikke minst publikum men selvfølgelig også spillerne. En ny era er på vei, #VMGdommer

#55

← Petter Alexandersen trener med mesterlaget Grei, Fredrikstad og Sarpsborg tok viktige poeng →

60 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.