VMG + Sommerbandy = Sant

Veienmotguld setter alltid pris på de som jobber for innebandy og faktisk gjør noe positivt for at folk skal synes det er gøy og få et bedre nettverk innen selve sporten.

Sommerbandy har holdt på en stund nå og det blir bare mer og mer populært. Lag fra hele Norge og noen fra Sverige tar turen ned til en av Norges fineste kystbyer og konkurrer i forskjellige klasser.

Det er både en eliteklasse (Gul) og en amatør klasse (Rød). Rosa klasse, eller VMG-klassen som vi kaller den, er klassen for alle damelag. Det har vært Svenske vinnere i Gul klasse hvert år siden det startet bortsett fra 2009 da VIF vant. I de andre klassene er det ofte Norske lag som stikker av med seierspokalen.

Oppehold booker man helt i nærheten av der cupen spilles og på kvelden arrangerer Sommerbandy grilling for alle som ønsker. En herlig atmosfære ligger i luften og sporten vi elsker blir blandet med sosialt samhold.

VMG blir med hele helgen og kommer til å lage en reportasje om dette så klart. Det er også mulig at det blir en livesending av VMG podcast, men det spørs litt på hvordan forholdene blir. VMG stiller også opp med en dommer dette året.

Vi tok en liten prat med Lasse Sundell som skal stille som reporter på plass.

Hva synes du om denne turnering?

Jag har alltid gillat konceptet med en 3v3 turnering utomhus. När vädret klaffar samtidigt så brukar det blir riktig bra stämning och då är det ju svårt att inte trivas.

Har du/dere vunnet cupen noen gang?

Nä tyvärr, hade ju stora planer om att vinna detta året, men efter en liten skada måste jag stå över som spelare. Bästa placeringen är 2:e när vi förlorade finalen mot ”Släpp sargen” i 2014.

Hvorfor tror du at så mange lag tar turen til denne cupen?

Nä det måste ju vara det bra upplägget och stämningen dem alltid lyckas med. Det känns ju på nåt sätt som om man är på en camping där man känner alla. I tillägg får man jaga en liten vit boll en hel helg.

Hva tror du kommer til å utmerke dette året?

Lasse vil gjerne at alle skjønner at han er like god (eller dårlig) i norsk også, og slår om til norsk…

At VMG stiller med dommer er jo selvfølgelig stort og at det er selveste CEO:en som stiller gjør det vel enda bedre. Forhåpentligvis får vi også til en live POD eller VLOG som også kan være litt nyskapende og gøy.

Noe du vil legge til?

Nok med norsken, tilbake til svensk for Lasse…

Det skulle väl vara det att man hoppas så många som möjligt anmäler lag och åker ner. Möjligt att VMG bilen kommer användas kreativt där nere till nåt spännande med.

vmg-stavern

← Paolos corner..Nytt årsmøte og nye muligheter Morten Møller-Olsen til IK Akerselva →