VMG Podcast 12 – Hvor har det blitt av Paolo?

Det har vært mange som har mast om å få tilbake podcasten på veienmotguld.com. Det gjør vi nå til glede for mange. Det blir litt mindre svensk men desto mer særpespråk, iallefall i begynelsen. De lærer seg nok mer normal norsk med tid og stunder når de nå bor i Oslo og ikke Sarpelona.

Nå begynner vi med å få inn gjester til Podcasten vår. Det er viktig å få litt feedback fra spillere og ledere i «bevegelsen» vår. Er det noen dere mener bør få muligheten til å være med så gi oss en feedback. Vi føler vi snakker for alle at innebandypod er både kult og nødvendig..

Hva får vi i podcasten?

Det er nyheter om norsk innebandy, elite – kvinner og menn, 1 divisjonene våre, landslag, men også gjester og litt kul info som seg hør og bør i en podcast. De første episodene kjører våre to gladguttær sjøl før gudfaren i norsk innebandy joiner for videre satsing. Kom gjerne med tilbakemeldinger og eventuelt ting vi bør ta opp.

Her kan der høre VMG-Podden nr 12 2023 – Hvor har det blitt av Paolo!?

Hør på den, kos dere. Dette er en gladpodd. Vi er på vei mot vinter. Det snør og dette gjør med nærmest desperat for sol og varme strenger. Dere får komme med noen gode ideer om PODCAST episode.

Vi sees i en hall..

← Veien mot målet – U19 Jenter landslagssuttak VMG Podcast 11 – VM Kvinner →