VMG lanserer ny layout

Noe som startet som en kødd mot KED og en kvartsfinaleserie mellom IKA og Slevik har etter hvert vokst større enn noen kunne forvente. Vi skribenter må takke og bukke for at siden får den oppmerksomheten den fått. Det har vært såpass gøy og spennende at vi bestemt oss for å fortsette. Viktig at dere kommer med tilbakemeldinger om vi blir litt for kvasse eller kjedelige. Målet er i hvertfall at det skal stikke litt i øynene på noen og det skal få andre å le, men alt vi skriver må selvfølgelig tas med en nype salt.

Den forrige siden var mer oppbygd som en blogg og det var veldig vanskelig å finne tilbake til innlegg som vært lagt ut noen dager før. Og når vi sendte live ble det veldig rotete. Vi har derfor bestemt oss for å bytte plattform for selve websiden (litt mer strukturert) og gå over til Twitter som liveoppdateringsplattform. Dere skal da følge @VMGDirekte, husk hashtagger som #veienmotguld og #vmglive.

Spre siden til alle dere kjenner og følg oss på Twitter @VMGDirekte @veienmotguld og Facebook www.facebook.com/veienmotguld

Mvh

VMG

← Seks eliteseriekamper lørdag Før seriestart 2015/2016 →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.