VMG har kommet over dagboken til Malén Simonsen som nå er i Sverige

Dag tre og Næss har fått dreisen på RentAWreck’en. Lukeparkering har blitt en lek og stereoen er heller ikke lenger et problem. Med akkurat passe mengde med kraft og et hard klask på dashbordet er den i gang. Her går det i tupac og 50 cent. 
Treningen startet kl 10:00 her var det fokus på pasninger og avslutning fra slottet. Vi fortsatte med kontringer, avsluttet med spill og BP/PP. Mye glød og sprettende rumper. Merker at alle vil være en del av troppen.  
Vi spilte kamp……
Neida, joda det gjorde vi. Kampen startet litt kaotisk, men vi fikk etterhvert roen og fikk til lange angrep men kom dessverre ikke til store avslutninger. I andre periode fikk vi mer kontroll, vi hadde mye ball men slet med effektiviteten. Det glapp i tredje og vi tapte. Avslutta med straffer og Holt reddet alle! Latvia hadde sendt noen speidere og det gjenstår og se hvilken nytte de drar ut av det! 
Kl 7 var det duket for pasta og biff servert av kjekke svenske kelnere. Forventingsfulle var vi alle når det nærmet seg dessert tid, men den kom aldri!  
Alt i alt har dagen vært innholdsrik med mange positive jenter. Lagmoralen er på topp?

← RIP Tobias Wendelstig Damelandslaget lader opp til VM →