VM- troppen til Singapore er klar

Det ble som vi tidligere har kommunisert ut. PGA økonomiske utfordringer har det blitt tatt ut 15+2 spillere til VM troppen.

VM-troppen 2023

Kvinnelandslaget spiller VM 2. – 10. desember 2023. Overrasket over at landslagets kaptein ikke er med, men det ble vel avgjort allerede til 6-nasjoners.

Troppen til VM i Singapore er klar.

Troppen:

30. Maiken Ellis – Tunet IBK

35. Thea Kristine Ekholt – FBC Kalmarsund

7. Tone Einstulen – IBF Falun

8. Lene Benkø – SF Grei

9. Marte Pedersen – Tunet IBK

10. Marie Wolf – Tunet IBK

14. Sandra Craig – Chillis Rumlang-Regensdorf

20. Eline Dagestad – IBK Lockerud/Mariestad

2. Rikke Ingebrigtsli Hansen – Pixbo IBK

3. Emilie Sundnes – Tunet IBK

4. Kine Hedlund Eriksen – Karlstad IBF

11. Emma Fagerhøi – FBC Kalmarsund

12. Ida Sundberg – Warberg IC

17. Martine Simonsen – SF Grei

21. Sofie Kristiansen – IBK Lockerud/Mariestad

22. Line Trandum Terjesen – Endre IF

26. Nicoline Marie Karlsen Olsen – SF Grei

Offisielle hjemmeside: IFFs offisielle VM-side: https://www.wfc2023.sg/

Pressemeding NBF:

Norges Bandyforbund informerer:

Norges Bandyforbund (NBF) har de siste årene stått overfor betydelige utfordringer knyttet til økonomien. Disse endringene har ikke gått ubemerket hen, spesielt i innebandyseksjonen i NBF, som har blitt påvirket negativt og endt opp i et økonomisk underskudd.

En av de største utgiftspostene for NBF har vært landslagsaktiviteten. Å opprettholde og drive et konkurransedyktig landslag er en ekstremt kostbar affære, med betydelige utgifter til trenere, reisekostnader, overnatting, utstyr og andre nødvendigheter. Dessverre har inntektene fra landslagsaktiviteten vært minimale, og den økonomiske situasjonen har bare blitt mer utfordrende med den generelle økonomiske utviklingen det siste året.

Når det gjelder det kommende verdensmesterskapet i Singapore, står NBF overfor en særlig betydelig økonomisk byrde. Reisen til Singapore er svært kostbar, og med den nåværende økonomiske situasjonen har NBF måttet ta tøffe beslutninger. Foreløpig har forbundet besluttet å sende 15 utespillere og 2 keepere til mesterskapet. Det utelukkes ikke at det kan forekomme endringer i antall spillere, hvis den økonomiske situasjonen endrer seg.

NBF jobber aktivt med å finne løsninger for å stabilisere økonomien og sikre at norsk innebandy kan fortsette å utvikle seg på et høyt nivå. Dette inkluderer å utforske alternative inntektskilder, forhandle sponsoravtaler og samarbeide med relevante partnere og interessenter. Det er en utfordrende periode, men forbundet er fast bestemt på å overvinne disse hindringene, slik at våre utøvere får fortsette å spille med flagget på brystet i fremtiden.

← VMG Podcast nr 9 – Falkeid – Mannen, myten, legenden VMG Podcast nr 8 – Greåker på rett kjør! Lyn på vei mot eliteserien? →