VM Menn – TRILLER – Det naschspielet skulle jeg gjerne vært med på….

Norge har gått fra å spille jevnt med top 4 i verden til å slite mot en motstander som gjennom historien har gitt mye hodebry.

Alt var tima, tilrettelagt, sett over og korrigert.

I Ketil Kronbergs første VM (Oslo 2000) skulle innebandy bli den store grasrotidretten i Norge. Alt stod åpent for å kunne ta en semifinaleplass. TV kamp i beste sendetid og Norge gjør seg bort mot Danmark og siden den gang har Norge aldri vært i nærheten av en semifinale plass. Kampen i dag må ha vært en gedigen mental nedtur. Først tap mot Finland så er kampen flyttet fra 16.00 til kl 10.00. Det Naschspielet skulle jeg gjerne ha vært på for Norge så ut som en C nasjon i noen minutter da Danmark kom med noen uppercuts som må ha rystet Norge – BY THE CORE.

Danmark satte sine sjanser

Danmark startet forrykende mot trøtte nordmenn og satt to raske kasser, resten av perioden herjet 36.Eddie Sandberg – Visby IBK, 77.Mathias Glass – H¨ollvikens IBF og 14 Lukas Eldholm – Linköping IBK. Hamrin og Pedersen hadde de norske målene og Norge hadde en redningsprosent på 42%. Den bør ligge på 80 for at Norge skal en mulighet i HELV…. 2-4 etter første 20 og mange sitter overrasket og ser på kampen. Danmark vil hele tiden det lille ekstra i sine overganger. For det er alt dette handler om. KONTRINGER.

Andre Periode

Våkner Norge snart? Vel Ole Mossin Olesen har vært blek hittil i VM og vet han må prestere. Han setter 2 kasser i perioden og Norge er tilbake i finrummet. 4-4 og nå håper fansen at Norge skal dra ifra.

Fotocred: Claudio Schwarz – VEEEET Ole – er sjokka jeg også

Men nei da!!, Danmark setter en pinne til før perioden er over og leder med 4-5 etter 40 min. Norges første «seier» i en 2 periode siden åpningskampen mot Sveits.

Fotocred: Claudio Schwarz – Grønli blir spist opp av Sandberg

Tredje periode

Er det noe chance in HELL!? Vel, idag skal det ikke være enkelt. Norge setter 5-5 ved Erlend Vestby, er det noe der. Vel Danmark går opp i ledelsen med 5-6 etter 53.23. Det begynner å se mørkt ut. Hjemgård ble tatt med til VM som back, kan ikke si at det har vært vellykket. Det som har vært vellykket er at han får lov til å gjør jobb foran mål og brukes enkelt perioder av kamper som forward. Der har han noe å gjøre og setter 6-6 57.38 i powerplay. Fins det en norsk innebandy gud?

Norge setter 7-6 i sudden. Marius Pedersen setter målet som gir mye glede. Altså…… for en kamp

Fotocred: Claudio Schwarz – Kom her sønn. Bra skudd, men den barten….
← VM Menn – Foran kampen mot Sverige ….Mange spørsmål…. VM Menn – Norge møter Danmark i dag kl 10.00 →