VM Menn – Tett og jevnt mellom Norge og Tyskland

Norge ble slått kraftig av Sverige i kvarfinalen. Å se hvordan laget responderer blir spennende å se. For 6 kamp på rad så er det forandringer på laget.

Vil kjempe om topp 5

Målet til Norge er å kjempe om en topp 5 plassering. Laget er godt nok til det og vil møte Latvia om de slår Tyskland. Den kampen vil gå kl09.00 i Swiss Life Arena. Taper Norge kampen vil kampen om 7-8 plassen gå kl 09.00 i AXA Arena.

Kampen

Norges kamp mot Tyskland går i AXA arena og blir litt «glemt» da den begynner 1 timer før de virkelige kampene går. kl 14.00 begynner Sverige vs Finland og det er utrolig mer spenning knyttet til den kampen.

Tyskland tar ledelsen etter 02.37 ved #29.Jacob Heins, men Norge er ikke ute etter å bare gi fra seg kampen og sette 1-1 tid 6.04 #20 Erlend Vestby Søfting, 2-1 kommer ganske raskt etter 07.19 #16 Sander Fauskanger. Tøff, tett kamp som kan gå begge veier. Jelsnes i mål har hatt sin del å gjøre denne kampen.

Fotocredit: Michael Peter

Andre periode

Norge er litt svake i 2 periodene i dette VM. Dette skjer igjen. Hva som egentlig skjer er skremmende. Kan det være dårlig konsentrasjon, men 2-2 kommer 26.27 ved #22.Michel Wocke og når det blir en dobbelutvsining og spill 4 mot 4 så er det Tyskland som greider det best. 2-3 tid 27.27 #11Niklas Broker, 2-4 kommer noen minutter senere 30.12 ved #20. Svenson Hoppe. Tyskland har snudd kampen helt og Norge må ut og jage.

Tredje periode

Norge må ned på 2 rekker for å snu dette. Det som er overraskende er når Norge går ned på 2 rekker foran 3 periode så er Ole Mossin Olesen og Lindgjerdet som blir benket.

Først setter #12.Marius Pedersen 3-4 tid:42.07, 43.28 setter #16 Sander Fauskanger sitt andre for dagen og da er det virkelig kamp igjen. Første rekka vil ikke være noe dårligere så #5 Ketil Kronberg setter 5-4 Norge tid 48.39 og det er mye nerver utpå der. Men Tyskland gir seg ikke og setter 5-5 etter 49.08 ved 49.08

Sudden

Det blir sudden og Norge har et bra sjanser, men det er Tyskland som vil mer og sette 5-6 1.34 ut i sudden. #10 Janos Broker setter målet.

Fotocredit: Markus Aeschimann

Norge må da ut i kampen om 7-8 plassen i AXA Arena imorgen kl 09.00