VM Menn Spennede semifinale

Sverige vs Finland, det er som regel finalekampen, men i dette VM sluttspillet kom Finland på 2 plass i sin gruppe og da ble det kamp mot Sverige. Vi trodde det skulle bli jevnt og det ble veldig jevnt.

Første periode

Det ble som vi trodde. For et trykk det var i kampen. Hver duell tøffere enn den andre. Og sjansen er store til begge lag. 1 perioden er viktig for Finland så de får inn nødvendig selvtillit. De har ikke vært gode i dette VM og trenger å komme inn i kampene. Det er 0-0 etter første og det er mye fart og kjempeing.

Fotocred: Claudio Schwarz

Andre Periode

Sverige er det førende laget og kommer til de største sjansene. Sverige tar ledelsen med 1-0 – 22.07 26. Linus Nordgren og er det klart førende laget. Ut av ingenting kommer 1-1- 24.30 73. Justus Kainulainen og lagene er like langt. Sverige vil så mye mer og verdens beste spiller setter 2-1 – 29.52 14. Tobias Gustafsson og nå må finnene svare. 3-1 kommer ved – 31.50 7. Kim Nilsson og det begynner å se mørkt ut. Men igjen så nekter finnene ¨å gi seg. 20. Nico Salo reduserer til 3-2 – 33.11 og det er kamp igjen. 3-2 etter 40 min og nå har finnene 20 min igjen for å finne ut av Sveriges forsvar og vinner kampen.

Fotocredit: Fabrice Duc

Tredje perioden

Det er nå eller aldri. Sverige leder med 3-2 og finnene må score minst ett mål. Nå kommer det til å schmelle godt. Det er litt røffe tak der ute og finnene får et undertall som svenskene ikke utnyttr godt nok. Galante Carlström har to syke målsjanser som han ikke setter. Så reduserer finnene til 3-3 – 55.11 81. Otto Lehkosuo. Dette blir nesten for spennende. Det blir tight til mållinjen.

Sudden death

Det blir ingen mål i sudden så vi går til straffer.

For en straffelegging. Gode keepere og nervøse spillere, men Sverige går videre etter dobbel sudden straffe.

Alle straffene kommer på vår instagramkonto. FØLG MED

Statistikk

Statistikken kan du lese her

← VM Menn – Congratz Tjekkia – I første finale siden 2004 VM Menn – Tett og jevnt mellom Norge og Tyskland →