VM Menn – Norge strakk ikke til.

Finnene møtte til kamp med 3 fulle rekker og lot de andre spillerne hvile. Tok de det ikke seriøst? Vel, Finland var allerede videre og lot de andre spillerne ta tak for å vinne den siste kampen.

Norge tok ledelsen

Norge hadde alt å vinne. Finnene så ut til å ta litt på det. De ville ikke vinne pulja, for til det var Sveits for bra for å tape mot Slovakia. (Det gjorde de heller ikke, da de vant med 3-9). Norge tar ledelsen etter 13.37 ved 12. Marius Pedersen etter en lur stikker fra Lindgjerdet. Norge har nå spilt 3 kamper og formasjonene har vært forandre foran hver kamp. Etter 1 periode ledet Norge med 1-0

 Fotocred: Fabian Trees – eine null für Norwegen – TOR Pedersen

Andre perioden

2 perioden gir Norge svar på en del ting som mange har stilt spørsmål om siden kampen mot Slovakia. Dårlig i undertall og idag viser de at overtall er heller ikke noe som kan være nok innøvd. 2 baklengs i overtall. Det skal egentlig ikke være mulig, men den ble servert i beste sendetid. Leit å se. 1-3 etter 1 minutt med norsk overtall. 24. Patrick Hjemgard setter en kule i overtallet så det er 2-3 etter 27.33, men Norge slipper inn ytterligere 2 mål og taper andre periode med 1-5. 2-5 etter 40 minutter er ikke enkelt å ta igjen.

Tredje periode

Norge prøver, men finnene kontrollerer og spiller seg friske til neste kamp. Finnene ruller inn to kuler og det står 2-7. Det er så tight internasjonalt at vi ser at små feil, avgjør kamper, snur oppgjør og ikke minst gir et bilde av at Norge må jobbe for å komme opp noen nivåer.

Neste kamp er mot Danmark imorgen kl 10.00 – SEES RINGSIDE

(Slovakia har pga tv – 16.00 kampen)

#14

Fotocred: Fabian Trees

LES ALL STATISTIKKEN HER

← VM Menn – Norge møter Danmark i dag kl 10.00 VM Menn – Skru på TV og nyt enda en triller… →