VM Menn – Norge møter Danmark i dag kl 10.00

Ja så er vi der vi mistenkte Norge ville være. En kamp mot Danmark og en mye vanskeligere vei enn ønsket. Det er sånn international innebandy er. Det er kort vei mellom himmel og helvete.

Norge – er vi på vei noe sted?

Ja det ble Danmark og ikke nok med det, pga TV sending så ble kampen flyttet fra kl 16 til kl 10.00. Danamark er en nasjon som Norge skal ta enkelt med det mannskapet de har sendt til Zurich. Samtidig lusker Sverige i en eventuell kvartfinale. Men er vi kommet noe lengre? Lugger det noe sted?

Før VM ble det gjort noen grep, neste grep er å ikke la landslaget råtne bort i 6-8 mnd før en skal spille kvalikk etc. Det å bruke IFF helger til treninger og teste ut mannskap er kjempe viktig. Det er ikke første dag i VM – turneringen begynner!!!!!!! Det er siste dag i forrige VM – neste VM begynner. Jeg håper at Team Frej fortsetter og det blir fokus på dette videre. Men det er flere grep som må tas. Det er det økonomiske. De fleste vet at landslagene koster vanvittige summer som blir tatt av fellesskapet. Vel, da må pengene hentes fra de som har lyst til å «eie» drakta eller annet utstyr. Det bør være «fag» folk som setter sammen avtaler for å sørge for penger inn og ikke «amatører» som tydeligvis ikke har vært en ute en vinternatt før.

LAGET

I MÅL – PELS the one and only

Line 1

Line 2

Line 3

Line 4

Lykke til

← VM Menn – TRILLER – Det naschspielet skulle jeg gjerne vært med på…. VM Menn – Norge strakk ikke til. →