VM Menn – gåsehud igår, viktig kamp idag

Med «hele» Norge ringside, ja det føltes faktisk sånn. Beste sendetid på en lørdag og en utrolig kamp av Norge. Hva mer kan vi be om? Og Norge leverte varene så til de grader. For en reklame for sporten vår.

Dagen derpå….

Det er dette som er så spesielt i et VM. Du kan ha fått et godt resultat, men du kan ikke hvile på laubærene lenger enn til du legger deg. Selv ikke så lenge da fokus må over på neste kamp – PRONTO. Og hvilken kamp som kommer idag!!! Norge må unngå tap mot Slovakia for å holde de bak seg. Skulle Norge vinne, men tape mot Finland i siste kamp så kan Norge komme nr 2 i pulja. Sveits slår nok Slovakia og kan tape mot Finland. Da dreier det seg om målforskjell. Så mye betyr dette poenget som ble tatt igår.


Kampen går kl 17.00 – søndag TV2 Sport

Coaching

Det var deilig å se en coach (Dennis Ericsson Frej) som virkelig coachet laget, som gjorde forandringer i rekkene, som hvilte spillere, som flyttet spillere fra en rekke til en annen. Det er sånn det er til vanlig, men internasjonalt er det enda viktigere. Det ble spilt på få folk gjennom store deler av kampen og det er viktig at disse spillerne får den nødvendige hvile så de får hentet seg. Tror kampen idag blir mer på 3 rekker for å få igang laget. Tror ikke det blir keeperbytte heller da Pels stod godt og hadde den nødvendige flaksen en keeper skal ha.

Credit: Fabrice Duc – Kom igjen gutane…

Hva venter Norge idag?

Norge vil møte et ballsikkert lag som kjører torpedo innebandy. Ligger bak og kontrer. Det er også et resultat av at Slovakia har vokst seg store når nabolandet Tjekkia er top 4 i verden. Land som Latvia og Slovakia vokser seg store internasjonalt ved å spille smart innebandy. Norge må ikke tro at de skal styre for så å bli tatt på kontra. Det kan noen ganger være smart å la motstander styre for så å kontre. Slovakia er ikke alltid vant med å styre kamper og da kommer også feilene.

Det fine med verdens kuleste sport er også hvor fort en kamp kan snu. Norges 3-2 og 3-3 kom veldig raskt og sjokkerte Sveits.

Keep the faith

#14

← VM Herrer – Starten gav håp VM Menn – For en nerve →