VM Menn – For en nerve

Endelig startet VM og jeg må bare få sagt – FY Fa.. for en nerve denne kampen hadde. Norge var med fra start og Sveitserne hadde sin fulle hyre med å holde de norske gutta fra livet.

Første periode

Norge er med i kampen og gjør det vanskelig for de sveitsiske gutta. Hjemmenasjonen har et stort stort press på seg. De skal levere og helst en finale for alpelandet. Norge kjører på 3 rekker når det går, men har helst 2 rekker. Sveits leder 2-0 etter 2 sene mål i perioden.1-0 15.06 97. Michael Schiess , 2-0 16.46 6. Claudio Laely.

Andre perioden

Her setter Norge standarden på hvordan de vil spille og hvordan de kan ta tak i kampen. 28.29 2-1 22. Joachim Terjesen reduserer med et skudd på første stolpen som keeper skal ha.

Plutselig så kommer Norge inn i kampen og begynner å produsere sjanser. Men Sveits setter 31.37 3-1 11. Manuel Maurer i overtall som viser hvordan innebandy skal spilles. Mads Normann kommer inn som back i 1 rekka til Norge og med et så blir spillet raskere. Norge er ikke ferdige for de overtar spillet og får straffe. Ole Mossin Olesen er alene igjennom og blir tatt.

Straffen settes i mål på sedvanlig vis – 38.47 3-2 5. Ketil Kronberg og som ikke det er nok så får Norge enda en scoring. 39.13 3-3 5. Ketil Kronberg og Norge har kommet ajour med Sveits. For en glede for Norge og for et sjokk for Sveits.

Tredje Periode

2 spente lag spiller en god 3 periode der Sveits først tar ledelsen med 4-3 51.58 6. Claudio Laely, før Norge kommer tilbake og setter 4-4 53.18 10. Ole Mossin Olesen. Norge har mange sjanser og kunne satt flere i 3 perioden, men 4-4 er et meget godt resultat for Norge etter en litt svak 1 periode.

Ketil Kronberg ble BB for Norge i sitt 12 VM.