VM Menn – En spennende lørdag – Hvem blir finalistene??

Innebandy tok av igår. Hvorfor kan en spørre? jo da gjorde de fleste fans sin inntreden. De 4 store nasjonene har tilhengerskarer som pleier å gjøre VM oppgjørene ganske så fargerike. Det har blitt sånn de siste VM at publikum sin innmarsj skjer siste helgen

Plasseringskamper

Latvia vs Slovakia – en kamp mellom to rivaler som jobber med å komme seg oppover i hierarkiet i international innebandy. Dette blir nok en veldig jevn kamp. De kjenner hverandre godt.

Dudovic lekte med Norge i gruppespillet. Møtes de igjen?

Norge vs Tyskland

Den kampen begynner kl 13.00 i AXA Arena. En interessant kamp sett med norske øyne. Tyskland må slås dersom en vil være en top 6 nasjon. Dette blir en tøff nøtt. Tyskland har kommet seg igjen og har vist i dette VM at de kan overraske mot Norge. Vinneren av de to kampene i AXA Arena spiller om 5 plassen på søndag. Vinneren får også spille i Swiss Life Arena på søndag, eller så blir det i Winterthur i kampen om 7 plassen. Vi håper at Norge har fått hvilt og at humøret er på topp.

Den norske kampen går på Tv2 sport 2 eller TV2 play

Sverige vs Finland

Blir det Finland som kommer til finalen??

Her har vi resultatet av at Finland egentlig ikke har vært «tilstede» under VM. De har lekt litt med rekkene, Kottilainen har vært sykt og i Finland under store deler av VM. Men så kom sniperen tilbake og spilte igår og vips så ser Finland sterke ut igjen. Dette blir en rysare av dimensjoner.

Sverige lekte med Norge etterhvert – Skal de nå finalen??

Sveits vs Tjekkia

Fotocredit: Fabrice Duc – Er Lukas Bauer verdens beste keeper?

Enda en kamp som vil bli tøff og jevn. Sveits har presset fra en hel hjemme nasjon som vil ha landet til VM finale på hjemmebane. De har jobbet godt og er klare. Men i denne kampen møter de en dark horse. En nasjon som har vunnet de siste to G19 VM og som regnes som en stormakt i internasjonal innebandy. Skal de ta steget opp?

Du hører det her først – Finland vs Tjekkia i finalen. Bare har den jæv.. følelsen.

Lørdagens kamper – se hvilken tv kanal du kan se kampene på

10.00 Latvia vs Slovakia – Axa Arena (LIVE)

13.00 Norge vs Tyskland- Axa Arena – på TV2 sport 2 eller TV2 play (LIVE)

14.00 Sverige vs Finland – Swiss Life Arena – på SVT TV (LIVE)

17.30 Sveits vs Tjekkia – Swiss Life Arena (LIVE)

#14

← VM Menn – Tett og jevnt mellom Norge og Tyskland VM Menn – dagen derpå →