VM Kvalikk – Vil Norge møte Sverige eller Frankrike??

Ja det er faktisk landslagsgutta bør stille seg. Vil vi ha en bonuskamp mot de beste eller mot et overraskelseslag? Alle vil teste seg mot de beste. Å møte Finland eller Sverige er få forunt. Det er en annen liga. Har selv testet ut kamper mot de og det er en helt annen ballgame.

Hva kan vi forvente??

Mange østblokk nasjoner lar gjerne motstanderen få lov til å ha kula i kampen for så å kjøre overganger. Og de er flinke på special teams. Skrur vi tilbake tiden til et G19 VM der Polen stod på andre siden av banen så fikk Norge 2-3 mål imot på samme innøvde frislag og rykket ned. Det er Polen som skal være det neste østeuropeiske landet som skal opp og fighte i topp 5 så det blir spennende idag. Blir en jevn kamp, men Norge skal ta dette. Polen har kjørt på få folk i de andre kampene og skal ikke holde mot et Norge som skal ut og bevise at NBF hadde rett i at det skulle satses ungt.

En kuriositet

Det er 7 mann i troppen til Norge som var «tatt ut» til forrige G19 VM som ble innstilt. Grønli, Fauskanger, Frafjord, Risbakken og Bye – Reserver Østerås og Kämpe. Ikke galt når en snakker om kontinuitet.

Skal du se kampen? Den begynner kl 15.00 for norske seere.

Selvsagt skal du det.

Den ser du her….

Er du innebandy NERD – se alle kampene her

← VM Kvalikk – God gjennomført taktisk kamp og VM sluttspill VM Kvalikk – On track →