VM Kvalikk U19 – Seier, 1 plass og kvalifisert til VM i Fredrikshavn – Lekent…

Spørsmålet har hele tiden vært vinner de alle kampene komfortbelt?? Østerrike har pekt seg ut til å være den andre nasjonen som har systemer nok til å kunne gå til VM i Fredrikshavn.

Syk Landslagssjef

Med en syk landslagssjef på hotellet så gikk de norske spillerne utpå å gav alt som de har gjort de første 20. De lå etter skjema med 6-1 etter de første 20 minuttene. Østerrike hadde stor tro på seg selv og sjokkpresset Norge, men det viste seg å være helt feil. Det fins en mellomting mellom det Belgia gjorde ved å trykke seg sammen på egen banehalvdel og hva Østerrike gjorde i 1 perioden. Norge løp de i senk på overganger. Utfordringen til Norge er å ha intensivert spillet i periode 2 og 3. Kall det ungdommelig mot, istedenfor å la lagene komme frem og ta de på overganger. 2 og 3 periodene har ikke vært bra mål fremover/ innsluppne mål bakover (foruten mot Belgia). Spillerne stresser fremover.

2 periode

Bruk av unødvendige krefter. Det skjer gjerne mot motstandere som er underlegne om en er 100% fokusert. 9-3 etter 40 min. Det er mer fokus og Norge vinner 2 perioden med 3-2. 20 siste minuttene for å rulle plast og spille ut omgangen.

Sluttresultat: 14-3

Grattis Norge!!!!

Bare å begynne å planlegge båtturen for NBF !!

← VM Kvalikk U19 – Nederland blir ingen målestokk – se Stream fra kl 09.00 VM Kvalikk U19 – Seier gir 1 plass – stream fra 11.45 →