VM-kvalikk Norge – Leichtenstein – Terjesen het

Som vi har nevnt tidligere så skal Norge vinne enkelt i dagens kamp. Det er mange andre nasjoner som også spiller og det er mange store tap for mindre nasjoner.

Kampen

3*15 minutter for første gang i en landskamp. Norge kommer greit igang. Terjesen starter ballet og før 1 omgang er over har han satt 3 kasser. Helt ok i et nytt norsk landslag. Leichtenstein er ikke et godt lag, men forsvarer seg for alt i verden. Norge starter med en Tunet rekke og 2 østfold rekker samt Kämpe i 3 rekka. Kjente fjes å spille med.

Nye koster

2 periode

Terjesen fortsetter sin effektivitet og setter 2 mål i denne perioden. Ludvik Hansen setter også 1 for Norge. Leichtenstein får sin første kasse i begynnelsen av 2 perioden så det står 7-1 etter 30 minutter.

3 periode

En transportetappe der de norske spillerne får gjøre hva de vil med ballen. Motstanderne er slitne og det renner inn mål. 7 spillere setter sine første poeng(Lasonen, Fauskanger, Frafjord, Østerås, Bye, Kämpe, Risbakken). Norge vinner lett 13-1 og det var en grei gjennomkjøring.

Nicolay Halvorsen (res: Christopher Aune Klungervik)