VM Kvalikk Norge gav Sverige sterk motstand

Med en på skadelisten var det for Norge å bare gå ut og krige så godt de bare kunne. Og for en kamp Norge spilte.

Kampen

Det har blitt snakket mye om den tvungne generasjonskifte som ble gjort tidligere i våres. Nå skulle gutta opp til eksamen. Sverige som er verdensmestere skal slå Norge 999 av 1000 ganger når en ser hvilken erfaring de forskjellige spillerne har. Vel det teller lite når en allerede er VM klare. Sverige går ned noen prosent og Norge kjemper på. Norge ligger i 1 periode helt perfekt i forsvar. 1-0 til Sverige kommer på en duell der Terjesen blir fratatt ballen og Sverige bombarderer det norsk målet. Mindre enn 1 minutt kommer 2-0 til Sverige. Skal Norge gå opp i liminga?? Neida, Norge kjemper seg veldig bra inn igjen. Det var en av de beste 1 omgangen på lenge mot et godt landslag. 2-0 i sekken mot verdens beste er faktisk mer enn godkjent.

2 periode og vi venter på et stormløp mot den norske keeperen Klungervik. Men Kämpe vil til utlandet og må vise seg frem. Snapper ballen fra 2 kjepphøye svenske backer og setter 2-1. Det er faktisk kamp og nå blir det spennende å se om resten av det norske laget vil fremover. Norge spiller bra i denne omgangen også. En får sjanser imot når en spiller mot topp 4 nasjoner, men de får ingenting gratis. 3-1 kommer på 24.24 fra Sjögren. Norge blir presset tilbake og mange ganger så har en 5 mann nesten innenfor slottet. Men sånn blir det når en ikke får ut ballen til en som holder på den. På 4-1 målet er 2 mann på vei fremover, backen mister ball i rundvantet, den andre backen løper bak mål for å få ballen og når da det blir balltap i rundvantet så står 2 svensker alene foran mål. Forsvarsspill på jr nivå der, men sånt skjer noen ganger.

Sisteperioden i en kvalikk der Norge har vist at de kan og er på vei til å få en del unge spillere som vil være med å prege norsk innebandy de neste årene. Det er noen spennende ansikt og det er noen som har muligheten til å kunne utvikle seg riktig. Ser en også på statistikk så kan det være mer heldig å ikke la 1 rekka få for mye spilletid. Det er ikke alltid enkelt mot de beste.

Norges keeper er klar BB i denne kampen.