VM Kvalikk – Hvor mye vinner Norge med idag?

Alt handler om å få selvtillit og vinne kamper. Unge Norge hadde det enkelt igår mot Lichtenstein. Det blir litt tøffere idag.

Kvalikken

Norge har vært heldige med kampoppsettet. Det blir en utvikling i hvor hard motstanderen er. Belgia idag har Norge møtt en gang tidligere. I farta så mener jeg det ble rundt 20-0/ 21-0 på 3*20 minutter. Gratis poeng for poengplukkerne der altså. Det blir nok rundt en 10 idag. Alt legges opp til den siste kampen mot Polen. Vinner Norge mot Polen og vinner gruppa er de kvalifisert til VM. Det skal selvsagt spilles «finale» mellom puljevinnerne. Den neste sekvensen kan være om de skulle tape mot Polen og bli nr 2 i sin pulje. Da møter de nr 2 i den andre puljen. Her er det mer som står på spill. Vinneren av denne kampen får VM billett.

Skal ikke trenge allverdens PEP-talk for å få VM billett.

Men det er jo liksom ikke så spennende da den andre gruppen kun har 3 lag. Sverige, Ungarn og Frankrike. Skulle Norge greie å tape mot Polen og tex Ungarn, ja da bør vi virkelig se oss rundt etter gode ideer på hvordan norsk innebandy skal jobbe videre. Dette er Norges TO LOOSE.

Se kampen her

HER GÅR KAMPEN

Vil du se andre kamper kan du se HER

← VM Kvalikk – On track VM-kvalikk Norge – Leichtenstein – Terjesen het →