VM J19 i Finland – svært få samlinger

Er dette det siste VM sluttspillet der det knapt er samlinger?

Landslagssjef Magnus Skulstad er så profesjonell og forbundets mann som overhode mulig når han uttaler seg som han gjør i pressemeldingen som sendes ut via bandyforbundets sider. Det er alltid en stor stolthet å trekke på seg landslagsdrakta. Det å stå der foran en landslagskamp kan få selv voksne menn til å felle en tåre når en hører nasjonalsangen og en vet hvor mye en har jobbet med å komme til denne kampen/ VM sluttspillet. En følelse av lykkerus og et samhold med andre lagkamerater som har jobbet like hardt og vel så det. Derfor er det noen ganger en ikke alltid forstår at en gratis treningssamling for de norske jentene som faktisk bor i Norge hadde gitt mye. Samhandling er noe en ikke får gratis i vår idrett.

Sende en tropp som ikke har trent så mye sammen kan også binde de sammen på en sterk og spesiell måte. Men jeg føler det nesten er hjerterått å sende de uten at de har hatt mange samlinger sammen.

Landslagssjef Magnus Skulstad har tatt ut VM-troppen som skal reise til VM i Lahti 7. – 12. mai.

«Vi er klare for VM i Lahti og vi er stolte av å kunne presentere troppen som skal representere Norge i mesterskapet. De tjue jentene som reiser til Finland, er de vi mener er de sterkeste utøverne innenfor de fire avgjørende faktorene for å prestere på høyt nivåDette kullet har hatt en vanskelig siste sesong på landslagsnivå inn mot VM. Dette har utøverne forholdt seg til på en profesjonell måte, og vi rundt laget ønsker rose de for det. Vi går nå inn i et mesterskap med de forutsetningene vil har hatt å legge til grunn, og gleder oss til denne ærefulle utfordringen.

Et landslagsuttak, og særs et VM-uttak, vil alltid skape rom for diskusjoner. Noen er skuffet over å ikke få være med, mens andre er glade for å være en del av troppen. Det er den brutale hverdagen i et landslag. I løpet av de siste to sesongene har vi blitt kjent med mange ivrige, dyktige og kompetente spillere som nå ikke er en del av VM-troppen. Ønsker også å rose disse jentene for et stort engasjement og investering av tid, og håper at erfaringen dere har tilegnet dere er med på å utvikle dere videre.» avslutter landslagssjef Magnus Skulstad.

Vi kan ikke gjøre annet enn å ønske lykke til.

Programmet er:

Norges kamper i gruppespillet


Onsdag 8.mai Norge – Sverige kl.10.30 Arena B – Norsk tid kl 09.30


Torsdag 9.mai Norge – Polen kl.19.00 Arena A – Norsk tid kl 18.00


Fredag 10.mai Finland – Norge kl.19.00 Arena A – Norsk tid kl 18.00

SpillerKlubb
Josefine Osland HermansenGjelleråsen
Eva Marlene SkaslienFalun
Matilda MaudeMalmhaug
Sol Julia JohansenMalmø
Maja Valestrand GudbrandsenNittedal
Siri Emilie Nilsen HolterSarpsborg
Cornelia GustafssonStorvreta
Trine EinbergSundsvall
Filippa Maria HärnlundSveiva
Mia Østerbø NilsenSveiva
Daniella Emilie ElfstrandSveiva
Erle Hegge OlsenSveiva
Pho RendalsvikSveiva
Hedda PjaakaTunet
Julie Dale EnbergTunet
Josefine BjerckeTunet
Amalie Søgaard TyslandTunet
Marit Lunde WormstrandTunet
Martine AndresenUllensaker/Kisa
Alvilde Pettersen OlsenUllensaker/Kisa
← Klar for Strängnes…. VMG Podcast 17 – Sluttspillet er godt igang →