VM Finale – Tjekkia verdensmester.

De to beste lagene møtes idag i finalen. Det har vært en fornøyelse å få sett kamper under dette VM. Det er egentlig godt å se hva som rører seg der ute blandt de forskjellige nasjonene. Morsom innebandy.

Kampen

Det er nå det skjer
Det er nå det gjelder

Det er kampen om det gjeveste og ikke minst Tjekkias mulighet til å vinne back to back. Det er ikke vanlig. 4 sekunder tar det og finnene er i føringen. Det var raskt, men mønster angrep. 2-0 kommer etter 17 min i pp. Det er fart og mange nærkamper. Finnene er 2 opp til første pause.

2 periode – Tjekkerne må opp og sloss og setter 2-1 etter 22 min også det i pp. Nå er tjekkerne mer med. Det er spenning og kampen lever. Finnene har klasse i holde ball, tjekkerne kontrer.

Herlig driv av det finske mannskapet de 2 første periodene
Finnene har trent på mur

3 periode – blir det siste periode i dette VM? Nå gjelder det. Finland eller Tjekkia. Det tar 2 min og Tjekkia setter 2-2. Dette vil gå to the wire. Det er nervepirrende. Etter 50 min så har Tjekkia snudd d. 2-3 ved 18.Piskacek. Nå må finnene opp igjen. Det gjør de også. 3-3 kommer og det er helt jevnt. Med 2 minutter igjen kommer avgjørelsen. Tjekkia setter 3-4 og holder ut. Back to back verdensmestere og fremtiden ser lys ut.

Kjøttmur er alltid morro og se
Harde dueller
Herlig fighting spirit av Tjekkerne

Statistikk for kampen (trykk på statistikk)

← VM Finale J19 – Finland vinner i sudden death Bronse til Sverige i en forrykende kamp →