VM Bloggen Praha 2018 del 4 – Det alternative landslaget.

Det er sjeldent enkelt å ta ut et landslag. For Norge så er det ca 60 spillere som kan være aktuelle. Av de så er det ca 8 så er bankers. De resterende 12 er egentlig ganske enkle valg. Årets tropp ble spennende på slutten da Jørgen Becher brukte en halv landskamp på å overbevise ledelsen at han skulle ta en plass. De som falt utenfor som Bakke, Gjødalstuen, Egeland Pedersen var heller ikke langt unna. Noen blir alltid skuffet. Det som er et tankekors er at de beste spillerne i norsk eliteserie ikke er aktuelle for spill. Dette pga jobb/familiesituasjon. Dette blir VMGs tropp til et «fiktivt» VM. Hadde vært morsomt og spilt mot det norske laget, men det får bli med tanken. Vi tar ikke med «reservene» til årets tropp foruten keeperne.

Vi kjører på med full stab i tillegg.

Keepere
Andreas Nordli,
Ole Laland Egeland.

Denne keeperduoen står ikke tilbake for den som ble tatt ut til VM. Nordli har høyere toppnivå enn de som ble tatt ut.

Backer
Emil Stenberg,
Kenneth Skistad,
Thomas Rognlien,
Michael Helgesen,
Tu Tran Minh,
Jonas Gustavsen,
Simen Jansen,
Thomas Sola,

Spillende solide backer som har spilleforståelse og som tar ut sin mann enn å få en gigaluke. (Just sayin!!). Simen Jansen har noe ekstra som unggutt. Sånt liker vi.

Forwards
Espen Evensen,
Thomas Stræte,
Mads Rongsjord,
Lars Erik Torp,
Martin Lilleby,
Tommy Midtsveen,
Per Chr Brath,
Frikk Bruland,
Sindre Palving Christiansen,
Johannes Øvregaard,

Også har tar vi med noen overraskelser. Evensen hadde vært top 5 i eliteserien om han ville spille der. Få tar fra han ballen. Ringrevene Torp, Rongsjord og Stræte har mer talent enn mange av de som drar til VM. Brath, Midtsveen jokere som har det lille ekstra, Råttmateriale er Bruland og Palving de setter mål. Øvregaard ble poengkonge for Umeå City for to sesonger siden og spiller i Thoren Gruppen. Han er det ikke så mange som kjenner til.

Stab:

Team Manager: Thomas Beiermann
Logistikksjef: Jens A Jørgensen
Trenerstab: Thomas Totto Näsholm, Anton Brenner og Petter Alexandersen
Materialforvalter: Stig Solem
Fysio: Tim Isaksen

Denne staben står ikke tilbake for noen. Beier har kontroll, Jørgensen har ansvar for spillerlogistikk, der også spillere i Sverige med norske pass er under kontroll. Trenere Totto, Brenner og en helvetes kynisme i Alexandersen. Solem har kontrollen og Isaksen har jobben som spielgefylen.

← VM Bloggen Praha 2018 del 5 – Jørgen Becher ute av VM med en karrieretruende skade Paolos Corner S04E02 – VM og dens mange sider →