Vinner av Vikingen 2016 er….

Christoffer Øistad heter han som per nå er i best form på landslaget som skal til Polish Open. Noen kommer sikkert til å hevde at ikke alle testet seg, så som Gidske og Stræte. Men de var ikke med og kan derfor ikke måles.

Hvordan føles det å få svart på hvitt at man er best trent av de som deltok på vikingen?

Det føles veldig bra. Deilig å se at de ekstra timene med intervaller og styrketrening gir resultater.

Hvem føltes det best å vinne over?

Føles best å slå Mossin. Mye på grunn av at han vant i fjor, men er alltid godt å slå en Tunet spiller.

Har du trent spesifikt for dette eller hvorfor er du i så bra form?

Har ikke trent spesifikt på de øvelsene vi har blitt testet i, men har trent en god del styrketrening hvor fokuset har vært på eksplosive øvelser og kjernemuskulatur. Dette har jeg kombinert med intervalltrening 3-4 ganger i uken samt noen lange løpeturer.

Hvor mye hjelper det deg med innebandyn å være i god form?

Som back mener jeg det veldig viktig å orke å være med i overganger og spillvendinger. Det er altfor mange backer som blir stående langt inne på egen halvdel og ikke orke å være med opp. Fordelen er at man kommer tettere motstanderen og kan bryte eller stoppe en kontring i mot. Man blir også mer delaktig i det offensive spillet. Å være i god form er jo også en veldig stor fordel under for eksempel sluttspill når det er mange kamper og treninger på få dager.

VMG fikk æren å følge landslaget på denne samlingen og vi kan vel si at i våre øyne er han en fortjent vinner. Den største overaskelsen var nok Andreas Falkeid som gjorde det sinnsykt bra på mange øvelser og vant blandt annet kassehopp og Hexagon øvelsen. Rett å slett imponerende, man ser at han ligget i hardtrening.

← IKA – Tunet treningskamp Blir dette troppen…? →