Vil ikke være noe farmerklubb……

Sandnes flyr høyt om dagen og har et spennende lag. Svenskene er i poengtoppen og det ser bra ut. Inn har de fått tidligere landslagsspiller Mikalsen. Han tar over plassen til en Thomas Sola som har flyttet til Oslo. Sola har vært en ettertraktet mann i Oslo og har trent med Tunet og IK Akerselva samt at GIF har vært på telefonen. Tre klubber med litt forskjellige utgangspunkt. Tunet som skal være et topp 3 lag, spekket med landslagsspillere. IK Akerselva har et generasjonsskifte og har som mål å komme til sluttspill. GIF ligger ca 40 minutter unna, og da er ikke køkjøring iberegnet.

Sola valgte Tunet.
Thomas Sola valgte som ventet Tunet. Godt for samboeren hans, som heter Stanley Jensen. Sammen har de flyttet til bydel Sagene med noen få hundre meter til Storo. Et ypperlig sted for studenter med Bislet kebab som nærmeste nabo. Her blir han en viktig spiller i en klubb som ikke opplever den store sesongen, med tanke på stallen de besitter. En annen spiller var også på vei dit (Than Tran Minh), men da var stallen med kontraherte spillere for stor.
(ref spilleren selv)

Nå er vi en farmerklubb for Tunet.
De siste månedene har Sandnes mistet noen spillere som har flyttet til Oslo. Rune Svebestad, Stanley Jensen og Thomas Sola hadde viktige roller i Sandnes sier den sportslige lederen Trond Vervik. Vi liker ikke å være en farmerklubb for Tunet. De utvikler spillere selv og det må være et tankekors at de tar inn spillere og betaler de gode penger i Oslo, når sånt ikke var aktuelt i Sandnes. Sola sin kontrakt måtte også kjøpes ut og det var ikke små penger. Dette er spillere som er i forskjellige faser av sine karrierer. Jensen er en god keeper å ha i troppen, Svebestad en som kan bli noe annet enn et talent og Sola som har driven og kraften som kan bidra offensivt og defensivt.

Neste weekend er det kamp mellom Sandens 1 og Sandnes 2 i Hanahallen repliserer Vervik, og vi kan ikke annet enn smile. Den kampen blir kul for publikum og nervepirrende for de utflyttede spillerne.

For Tunet er det viktig å ta 3 poeng i dag mot Sarpsborg Sharks. Med tap har de tapt 5 på rad og 4 av de i høyenhallen.

Møt opp!!

← To kamper i herrenes eliteserie denne kvelden En helg full av kamper →