Vil du spille i USA!?

NAFL – North American Floorball League NHL for innebandy, er på gang så tanken her er å ha lag i USA og Canada i samme liga. Det blir en rolig start denne sommeren. Det skal bli spennede å følge dette neste 10 årene.

Det skal nå satses i USA/ Canada.

Dette er en start som kanskje er verdt å bli med på? Sesongen skal i første omgang vare fra ca midten av Juni til slutten av Juli (18.06-19.07). Det blir spill i Fresno, Cleveland, Fort Wort og Austin. Det blir 4 helger der det spilles kamper og det kåres til slutt en vinner. Norge har allerede en representant i dette seriespillet. Patrick Strøm.. Han representerer Fresno Force og det er ikke noe smågutt de har tatt inn som trener til denne historiske hendelsen. Bruno Lundberg som vi i Norge kjenner veldig godt skal være Coach for dette hardtsatsende Fresno Force.

Alt starter den 18.06.2021 – i Fresno California.

Den historiske første kampen skal gå mellom Forth Worth Jaguars og Fresno Force. Fresno Force er nordamerikas eldste klubb og har klare mål om å vinne sitt første offisielle mesterskap. Derfor er også målet med å forsterke klubben med noen nordiske profiler. Dersom det er noen som er lysten på et eventyr og få kjenne på Brunos ledelse så er det bare å kontakte Patrick. Dere finner han som en cool customer på facebook. Patrick Strøm.

Patrick Strøm har spilt litt plast over there.

Det jobbes med de små tingene som kan avgjøre en deltagelse.

Det jobbes med ting rundt flyreiser, hotell og andre ting som kan gjøre dette til en sykt rå opplevelse. Da tenker jeg ikke kun på innebandyen, men kultur, vennskap og opplevelser som blir med en livet ut. Og hvem vet kanskje er du en som får såpass stor oppmerksomhet at du til slutt havner i Usa som Patrick gjorde. Han jobber med kanskje det en drømmer om i kalde Norge. Showbizz……

Her chiller Pat med Sean Butler

← Vedtak for eliteserien 20/21 Avklaring knyttet til eliteseriene 2020/2021 →