Vikingen, denne vikingen….

Norge sin VM tropp skulle kommet ut idag, men det har vært noen veldig hete timer som gjør at noen spillere faktisk ikke får vært med til VM i Helsinki. Grunn…… vel forstå den som vil.

VM – Troppen

3 spillere i troppen som er presentert for NBF skal ikke ha vært tilstede på Vikingen som ble holdt i begynnelsen av sesongen. Til de som ikke vet så er vikingen en knippe tester som landslaget har i begynnelsen av hver sesong. En av spillerne har ikke vært med på en eneste av samlingene til VM Troppen. Spillerne skal være Marius Pedersen, Tobias Hjorth og Ketil Kronberg. Dette er viktige spillere for Norge. Landslagssjef Johnny Petersen skal ha fått beskjed om å finne 3 andre spillere til VM. Hm, dette burde vel vært gitt beskjed om for en mnd eller to siden? Hva skjer om en spiller som i utgangspunktet ikke har vært god nok til VM troppen plutselig har en syk form og har meldt seg på, men ikke vært med på vikingen. Da er han ifølge reglementet som skal følges ikke aktuell for en VM tropp.

Lite å le av….Er dette en joke, eller ……

Vel, det er ingen joke da denne regelen har blitt fulgt tidligere for tre damespiller på det norske damelandslaget. Er vi kommet dithen at disse reglene skal følges så bør de være så klare som dagen. Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller om dette virkelig skal følges for mennesker som skal spille med flagget på brystet i den tiden vi har hatt med corona og alt det usikre. Jeg håper og tror at NBF sammen med spillere og ledere finner en løsning som gjør at Norge stiller den beste troppen til VM. Gjør de ikke det, men skal følge protokoll så må en bare ta det. Men hva det gjør med landslagsledelsen kan jeg bare tenke meg.

Det skal ha gått en kule varmt….

Fra våre kilder så skal saken ytterligere eskalert og det skal være snakk om at Landslagssjefen har sendt sin oppsigelse. Dette er en lite hyggelig situasjon og vi håper for NBFs skyld at det ikke blir så stygt som det ser ut til å bli.

En betenkt Landslagssjef

Ketil uttaler seg til innebandymagazinet

Etter at saken har kommet ut på veienmotguld.com har ballen begynt å rulle i international media, der innebandymagazinet har kontaktet Ketil Kronberg og den artikkelen kan dere lese her

Innebandymagazinet – Ketil Kronberg svarer

← Landslagssjefen har sagt opp VM – Troppen kvinner 2021 →