Vi har tre kvartsfinaler denne lørdagen

Først ut er Grei – IKA. I følge betting selskapene er det denne gangen Grei som er favoritter. Vist, de er kjent for å by opp til kamp på hjemmebane men sist IKA var på besøk holdt det ikke hele veien og gjestene stakk av med seieren. Det ble veldig jevnt sist kamp (onsdag) men Ager avgjorde for hjemmelaget med under to minutter igjen å spille. Denne gangen savnet også IKA to spillere som var ute med skade men det ser ut som om begge to nå er klare til dagens oppgjør. Det blir garantert en spennende og jevn kamp i Apalløkka denne ettermiddagen.

VMG tipper 7-10

 

Sveiva – Greåker

Mange ble overrasket når Greåker valgte Sveiva, men laget hadde stemt og dem hadde trua på at dem var det bedre laget og at Grei skulle bli enda tøffere. De gjorde jobben hjemme nå torsdagen som var og reiser denne dagen til Rommen med mye selvtillit. Sveiva vant over Greåker hjemme på straffer men har ikke klart å vinne over dem etter full tid enda. Vi vet at dem er meget gode på hjemmebane og dette kan bli en veldig spennende og bra kamp.

VMG tipper 6-7

 

Gjelleråsen – Tunet

Gif var aldri helt nærme sist og de slapp for lette kontringer som Tunet utnyttet. Tunet har mye å jobbe på når det kommer til etablert angrepsspill men om de fortsatt får komme på sine kontringer så vinner de denne kampen uten problem også. Vi får håpe at både Ole med sin knekte nese og Robin etter sin KO kan være med for begge to betyr meget mye for sine lag.

VMG tipper 5-10

← Ohh my Ghosh…  Siste runde og seriefinale for damene →