Veien Mot Guld tar turen til traktorstaden

Det er søndag morgen og formen er vel egentlig så dårlig som den børe være. Kvelden bydde på de forskjellige utfordringer men nå er vi da her.

Slevik er først ut mot Gif kl 14:00 og etter det kjører vi litt til og får med oss Greåker – Tunet 16:00

Det står 1-1 i begge kampseriene og stemningen kunne vel ikke vært mye bedre. Super bloggeren fra Slevik har allerede ladet opp med unnskyldninger om de skulle tape og fighters har booket bord på Grorud pizza ved seier. Det er vel ganske åpenbart at denne kampen har stor bedtydelse for hvem av lagene som skal ende opp i en finale andre helgen i April. Førsterekka til Slevik så bedre ut på fredagen og om de holder dette nivået blir det nok hjemmeseier.

Gif gikk hardt ut første kamp og har nok ingen planer om å endre taktikken til i dag. Høyt press i tre perioder er slitsomt men er noe som kan sette mesterne ut av spill. Hvis Hagen, og resten av gjengen har formen så kan de skremme de fleste innen norsk innebandy. Det skal mye til for å kunne vinne to kamper på rad i gressvik hallen men om det er noen som kan gjøre det så er det fighters.

Greåker – Tunet 

Greåker klarte ikke å beholde ledelsen de tok på slutten sist og dermed kjøre hjem fra Oslos østkant med finaleplassen nest inn til klar. Når Fauskanger vinner løpedueller fra midtbanen vet vi at det bare har med innstilling å gjøre. Det viser på at Bulldogs gjør alt for en finaleplass. Bulldogs biter ble det sagt før første kamp noe som også viste seg være sant. Vi tror det blir jevnt her tindlundhallen og det er dags formen som avgjør.

Tunet startet allerede på onsdagen med å sende ut invitasjoner til NM finalen. Vet ikke om det bare er drøyt eller rett å slett dumt men orker ikke si så mye mer om det. Hybrisen ble jo lagt til side ganske fort dra Greåker sendte de hjem med et tap i ræva. Det var heller ikke langt unna på torsdagen men etter en spennende siste omgang får de til sist en seier. Om de satser på freebandy eller innebandy får vi se snart men vi håper på det sist nevnte. For at tunet skal vinne kreves det innsats og det vet vi fra før at tunet har i 99% av kampene.

Vi ønsker alle lag lykke til å gleder oss til to spennende kamper

image
← Breaking news!! Åhlberg sett tett ved Fredrikstad →