Var lei innebandy, lånt ut 2 ganger i løpet av 1 mnd.

Olav Falkeid var minutter fra å skrive under for Tunet. Han valgte GIF og en 3 års kontrakt der før sesongen.

Gikk Lei

Etter noen mnd ut i sesongen gikk han lei og spilte 3 kamper for Søndre Vikings i 2 div og snitta vel 7 poeng per kamp. Tilbake til GIF ble det en ny drakamp mellom Tunet og Sveiva. Hvem ville få han?

X faktor

Olav Falkeid har det lille ekstra. Når Sveiva ikke fikk hentet Erlend Bjerknes i sommer har de manglet det lille ekstra krydret. Det får de i Olav. Når Ik Akerselva spurte om tilgjengelighet hadde Falkeid et herlig svar. Jeg liker Sindre litt bedre enn Erlend🤣😜. Ikke pluss i boka til Erlend med andre ord. Det er ingen tvil at Olav er god nok for det norske landslaget.

GIF maler på videre

Hva nå GIF,  tenkes det sikkert. Ta det helt med ro. Talentfabrikken lar de unge spille og det kan medføre til litt ujevn nivå i kamper, men sett over ett så er de pr idag et sluttspillslag.

Helt utenkelig

Olav Falkeid lånes ut hele sesongen. Ingen retur til GIF om laget skulle ligge dårlig an. Tenk, to av de største profilene i GIF spiller for Sveiva. (Andreas og Olav Falkeid)Sånt hadde vært helt utenkelig i gamle dager. Tommy Tomassen, Ketil, Midtsveen, etc hadde aldri byttet klubb. Hvor er klubbfølelsen blitt av?? Sportslig leder Wilhelmsen var like politisk som han alltid er. Viktig for klubben å utvikle spillere. Olav har kontrakt med GIF og lånes ut. Bra arena for unggutter å utvikle seg på.

 

….sånn for å runde av. Kveila, Rognsfjord og Wilhelmsen har nok erfaring til å styre dette laget videre

← Seks kamper for herrene denne helgen En kamp i kveldens eliteserie for herrer →