Ut med skade….inn med Kämpe

Med kort tid til VM kvalikken har A-landslaget fått en av spillerne i den uttatte troppen skadet. Skaden kan være av den alvorlige typen

Hodebry

Landslagssjef Patric Jonsson har fått en liten utfordring i hvem han skal ta ut til troppen når Sarpsborg Sharks spiller Fredrik Gjødalstuen har skadet seg såpass alvorlig at han kan være ute en god stund. Hvem som blir tatt med er litt avhengig av hvordan Landslagssjefen vil spille. Ser en på uttaket så har en Tunet-rekke, en Sarpsborg-rekk og en rekke der det er litt blanding. Så her er det spenning i hvem unggutt som tar den siste plassen.

Utfordringer

Med kun 17 plasser – 15 utespillere og 2 keepere så er det viktig å velge riktig spiller og spillere som kan brukes på flere plasser. Det er ikke lenge igjen til det smeller og da får en håpe at de andre spillerne ikke spiller fotball eller andre idretter som gir de risiko for skader. Det er ikke der en jobber med formen.

Nor92 spiller får sjansen

Gjødalstuen ut Kämpe inn. Spennende talent som får sjansen i den kommende VM kvalikken. Da blir det 10 debutanter i den kommende troppen. Sesongen 2021/2022 startet i Helsingborg, men det er ikke enkelt i SSL og Philip Kämpe kom tilbake til Norge og Nor92. Der var han med å bidro til at klubben kom til sluttspill med 25 poeng (8+17) på 12 kamper.

Her i trening med Helsingborg

← NM Sluttspill J15/J19 og G15/19 PAOLOS CORNER S0705 – Alt handler om kommunikasjon →