Tunet vinner tøff kamp i Rommenhallen

Sveiva mot Tunet i Rommenhallen er en innebandykrig. Det er veldig jevnt og tabelsituasjon betyr ingenting. Her er det harde dueller hver eneste sted på banen.

3 ganger Pedersen
Etter første perioden så sitter en og tenker. Pedersen jr har 3 assist mot eks klubben Sveiva. Tunet leder 3-1 og det er litt mot spillets gang. Tunet målet blir bombardert, men bak står Agnarsson og plukker ned gaver. Ole Mossin Olesen er tilbake etter skade. Må si det er litt overraskede for vi trodde han skulle være lengre tid ute. Tilbake til denne Pedersen. Altså for en lirare. Dette er herlig å se. Tunet er monstre når de har spillet og de har flyten med seg.

Sveiva slår tilbake.
10 min ut i 2 periode så står det 3-3. Øistad setter 1-3 i 1 periode så schmeller det 2 ganger til og det står 3-3. Tre ganger assistert av Casper Sletten, Inn imellom brant Kaptein Sindre en straffe. Så er Sveiva litt uoppmerksomme og Tunet setter 3-4 30 sekunder etter. 3-5 kommer etter 18 minutter. Nok en gang er det Kaptein og Spielführer Ole Mossin Olesen. Han er on fire.

Sveiva gir seg ikke
Tunet setter 3-6 og 3-7, da velger Keeper Falkeid å bytte. Inn kommer Marius Knutsen, men han kan ikke hindre 3-8. Alle tror at kampen er ferdig. Ikke Sveiva. De setter 4 og 5-8 det er kamp og det blir timeout. Etter timeout setter Sveiva 6-8, men de kommer ikke nærmere. Det er lenge siden Sveiva har tapt i Rommenhallen og det er snart 1,5 år siden de har tapt 2 på rad. De slår tilbake, ingen tvil om det. Tunet virker sterke, men slipper inn 3 mål de siste 8 minuttene av kampen. Betyr ikke noe. De står med 6 poeng etter 2 kamper.

← Asker noen numre for store i Ekeberghallen Før helgens kamper i herrenes eliteserie →