Tunet vinner og har igjen grepet om 3:e plassen

Vi får ikke med oss førte periode så hopper rett inn i andre. Etter første leder Tunet 0-2.

Det er Tunet som starter best og har best tempo. Det er også dem som setter 0-3 og sveiva ser ikke ut å følge med helt. Men etter ca 5 minutter kommer man tilbake i kampen og Øistad tar ansvar. Fra sin back posisjon setter han et steinhardt skudd rett i nett taket. 1-3. Sveiva kriger seg inn i kampen litt mer og på en kontring finner Sletten Bakke alene på borte stolpe med en fin volley pass. 2-3 er et faktum og publikum i rommenhallen våkner igjen. Med 6 igjen av andre ryker sveiva på en utvisning men man spiller meget bra i boksen og tunet får aldri den der 100% sjansen. Etter boksen blir Mossin og Øistad uenige om et eller annet midt på banen og dommeren bestemmer seg for å sende begge ut for en liten pause. Ingenting skjer i 4v4 og perioden slutter uten flere mål. Vi har da 20 min igjen med stillingen 2-3.

Tredje periode blir en spennende en! Sveiva setter høy press fra start og tunet ligger etter. Etter en meget tung press får tunet en avventende utvisning og sveiva spiller 6v5. Målet kommer fra Martinsen og vi har uavgjort igjen. Men tunet snur kampen igjen og setter 3-4 på et frislag fra hjørnet!! Sveiva har press mot slutten men klarer aldri å få ballen i mål. De tar ut keeper men det er heller Tunet som gjør 3-5. Tunet vinner fortjent med og BB ble Andreas slette og Simen Bendiksen