Tunet vil være i toppen….

Forrige sesong var Tunet i en egen klasse. De var så mye bedre enn de fleste andre lag og tok the double med kun norske spillere. Det har ingen andre klubber gjort de siste 20 årene. Tunet har nå et generasjonsskifte. Mossin og Normann er viktige spillere for å få inn «Tunet» GO` en. Dette blir en av kandidatene til seriemesterskapet.

Tunet har hatt en rar oppkjøring. Ikke misforstå, klubben lever, det er «krigen» mellom noen av deres toppspillere og NBF. Hvilken krig spør du kanskje, den har jeg ikke hørt noe om!? Å ikke ta med spillere som har den rette erfaringen for å lage et nytt og sterkt landslag er i mine øyne veldig rart. Så kan du spørre, hvorfor bryr du deg egentlig, du har andre interesser? Til det kan jeg enkelt svare. Om et forbund kan behandle to Tunet stjerner (og et par andre fra andre klubber) på den måten de har gjort, hva kan de gjøre med mennesker som ikke en gang har den statusen og standing i norsk innebandy!? Det svaret er det få som kan forsvare.

Vi har tatt en prat med Manne Strandberg som er hovedtrener hos Tunet.

1. Hvordan ser det ut i klubben din om dagen, hvordan har sesongoppgjøringen vært og hva har dere fokusert på?

Klubben har det bra om dagen og med resultatene på aldersbestemt sist sesong er det vel ikke noe understatement å si at det gror godt i klubben. Vi har hatt en preseason med god progresjon hvor vi føler at vi fått svar på det vi ønsket. Fokus i tillegg til hard og variert trening har vært mer på relasjoner, teknikk og lagbygge den første delen. De siste ukene har vi jobbet hardere på den taktiske biten.

2. Har det vært noen utskiftninger og er det noen som stikker ut?

Vi har hatt en god del utskiftninger, så vi er nok ikke like ferdige med lagbygget som sist sesong ved denne tiden. Tror vi kommer vokse utover sesongen. Juniorene vi løftet opp og hentet hjem har sett spennende ut. Filip Rönnkvist kommer bli en attraksjon i Eliteserien.

3. Hva tenker dere om sesongstarten og hvordan vil laget møte den?


Blir kult å se hvordan vi responderer på den første kampen. Vi fokuserer på egen prestasjon og vet hva som må ligge i bunn for en bra innsats.

Denne gutten, Fredrik Mohn Frafjord har en stor fremtid foran seg.

4. Hva har dere satt dere for målsetning denne sesongen?

Vi har faktisk ikke satt noen målsetting som gruppe, men jeg tror vi alle kjenner at vi har kapasitet til å forsvare gullet hvis allting klaffer.

Spillere inn: Filip Rönnkvist (Täby) Johannes Bøhn (Vålerenga) Adrian Amdahl (egen junior) Emil Bratlie (egen junior) Tinius Wærstad (egen junior) Mohsin Ullah (egen junior)

Mossin er sjef i Tunet som han var på landslaget.

Spillere ut: Joachim Terjesen (Mullsjø) Marius Pedersen (Lok Reinach) Christopher Aune Klungervik (Sjetne) Björn Lundgren (lagt opp) Erik Nielsen de Santana (lagt opp) Ole Martin Skau Jansson (lagt opp) Joakim Nguyen (lagt opp) Henrik Fredriksen (lagt opp)

Terjesen vil være et stort tap for Tunet.

← Wow, for et uttak Hvem er denne karen med….. →