Tunet vant komfortabelt til slutt

Første seriekamp, mange på tribben, sommerfugler i magen og andre faktorer. Sveiva jentene har virkelig vokst. Det er moro å se ungjentene gi Tunet kamp. Tunet tar ledelsen etter 10 min. Heidi Rød ass Sandra Teigen. Spillet preges av nervøsitet og selv om Tunet skal sette noen flere kasser så holder det seg på 1-0 ut perioden.

Sveiva kommer ut i 2 perioden og tar tak. 1-1 kommer ved Amalie Tysland ass Rendalsvik. Men der slutter også den offensive kraften til Sveiva. Tunet tar helt over og kommer til sjanse på sjanse og setter 2-1 og 3-1 før perioden er over.

3-1 etter 2 perioder og det er fortsatt mye kamp. 43.33 Tunet setter 4-1 og kampen er egentlig avgjort. Heidi Rød er on fire og 9 minutter før slutt står det 7-1 og Heid Rød har satt 4 mål. Sveiva får inn en redusering til 7-2, men tunet setter 8-2 med 6 minutter å spille.

Artikkelen oppdateres og det kommer flere bilder.