Tunet tar semifinalen til en 5:e avgjørende i Gressvikhallen

Høyenhallen er smekk full når vi kommer litt forsinket. Mange som tatt seg turen denne tirsdagsettermiddagen. Det er tunet som starter klart best og man setter både 1 og 2-0. Det er Ole på en kontring og Ole Martin på et skudd. Trenerne prøver å matche forskjellige rekker mot hverandre og trenerne er veldig uenige om hvem som må sette på rekke først. Slevik sin førsterekke får etter hvert etablert litt trykk og ballen ender hos William som står litt ovenfor slottet. Han trykker til og setter reduseringen på et slagskudd som Østergren ikke rekker å se engang skulle jeg tro. De siste fem minuttene spilles i høyt tempo med mye overganger men Slevik er nok snappet vassere. Men Østergren i målet redder skudd fra både Stræte og Kozan når de kommer i 3-1 og 3-2 situasjoner. Første periode ender altså 2-1.

Andre periode skal vise seg å være Tunets periode. Her er man taktisk sett helt overlegne. Alt de snakket om i pausen ser ut å fungere. Først er det 3:e rekka som setter 3-1 gjennom Simen Lenborg etter drøye 24 minutter. Neste mål er Slevik sitt da Åhlberg finner nettet fra midten. Men så tar Tunet fart og kjører rett å slett over Slevik. Dem setter altså sitt 4,5 og 6:e mål her. På det femte målet så kjører faktiskt Mossin bokstavlig talt over William. William blir liggendes men Mossin setter fart og gjør mål. Slevik ser litt desperate ut og Åhlberg blir faktiskt satt ned på back posisjon. Med 11 sekunder igjen løper Ole rett over ballen når Slevik har frislag og får 2 minutter for feil avstand. Det utnytter Stræte med en gang og setter en liten redusering. Vi tar pause med stillingen 6-3.

Ikke heller dette skal bli Slevik sin periode. Slevik har mange sjanser i starten med Østergren gjør en strålene kamp. Det tar hele 9:39 min av tredje periode før Slevik klarer å score, det er Åhlberg med en kølle i hodehøyde på norrlandszorro… det blir godkjent. Så fortsetter stillingskrigen helt til det er 4 minutter igjen. Da tar Slevik en sinnsykt urutinert 2:minutter for spill med hånd… tunet holder ball inte minutt før man setter inn støten! Slevik tar keeper og man får en kasse til men Mossin setter en i åpen kasse og kampen er på en måte klar.

Da får vi en avgjørende kamp i Østfold på torsdag.