Tunet tar kommandoen i dameeliten

Tunet 4-3 SveivaSkudd: 23-21
1 Periode:

Tunet går ut i høyt tempo i kjent stil, men klarer liksom aldri å sette trykket skikkelig på det seiersvante Sveivatoget. Sveiva vil også være med på leken, men det er Emma Lunde og Tunet som noterer seg først hos dommerne. Hjorth spiller Lunde som ikke har noen problemer med å henge dagens første bak Dahler. Sveiva tar over noe etter åpningsminuttene og Tunet har i enkeltbytter nok med å forsvare seg virker det som. Ungjenta som snart skal være norsk innebandy på damesiden, Rikke I. Hansen herjer med de aldrene stjerne, Nadim tar ansvar og sveiper både køller og bein i en og samme takling, soleklar 2 minutter på leiesoldaten Nadim der. Tunet får god rull, men det er faktisk Sveiva som er nærmest scoring på en massiv kontring av Diana. Etter Tunets PP er det helt kaos hos de røde, de slår vekk baller i øst og vest, det hagler med feil og hvilepulser er på nærmere 190 i et par minutter der. Sveiva får ridd det hele av og vi tar pause på 1-0.
2 Periode:

Igjen er det kombinasjonen Hjorth->Lunde som er oppskriften for scoring for Tunet, Lunde blir spilt fri i høytslott og gjør selvfølgelig ingen feil da hun limer den i lengste hjørnet for Dahler. Tiden på scoringen? 10 sekunder ut i perioden. Noen av dere jentene får krangle med oss som ikke rakk tilbake fra kiosken til plassene våres. Sveiva reagerer noe etter kalddusjen og en skikkelig lekkerbisken fra Adolphsson er fasiten på dagens første redusering. Sveiva tar fullstendig over etter reduseringen og Tunet har mer enn nok med å få hentet pusten mellom byttene. Det er 0 kontroll bak hos Tunet i disse minuttene og det å rulle på 3 rekker blir fort en umulighet for Haalands jenter. Tunet går ned på folk og får noe mer kontroll på importen til Sveiva, men da noen med lilladrakter bestemmer seg for å bytte midt i et angrep og gir Bilinska muligheten til å finstille siktet gjør superstjernen ingen feil. Vi nærmer oss nå 15 spilte minutter og Tunet er virkelig på vei opp i liminga. Etter 16 minutter får Diana en god sjanse, og gjør ingen feil hun heller, Sveiva har altså snudd kampen! Flere scoringer får vi ikke, men Tunet skal prise seg lykkelige over at perioden ikke er lenger for da kunne dette bli stygt.
3. Periode:

Tunet og Hjorth har brukt periodepausen godt og får ridd av en liten Sveivastorm før de selv tar ansvar og setter Sveiva under et bra press. 2.40 ut i perioden utligner Tunet, gjennom hvem? Charlotta Hjorth såklart!!! Kampen begynner så å bølge helt vanvittig, begge lag har sjanser så det synger etter, men litt unøyaktighet kombinert med gode keepere gjør at stillingen holder seg til 09.41 ut i perioden, hvem som avgjør dette for Tunet? Gidder jeg ikke svare på en gang. 2+2 i en match hvor laget ditt scorer 4 kasser. Bare å ta av seg hatten. I en helt egen liga. WOW! Flere mål får vi ikke og Tunet kan innkassere 3 nye poeng. Kan serien ha blitt avgjort i denne kampen? Jeg tror det. Sveiva har nå 5 poeng opp til Tunet og med den moralen og selvtilliten de har om dagen kan de bli vanskelige å hanskes med for alle lag, og med en kaptein som det der, så er det bare å glede seg til kampstart i høyenhallen om dagen.

Skrevet av Martin Helgestad

← VIF slo Holmlia i førstediv Sagene fortsetter å imponere →