Tunet Seriemester og helgens kamper oppsummert.

Tunet vant enkelt kampen mot Greåker. Foran siste omgangen står bronsen mellom Greåker og IK Akerselva. Det er fortsatt lit spenning i bånn.

Tar Nor 1 poeng og Harstad Slår Sveiva så rykker Fredrikstad ned. Men dette er vel mer ønsketenkning enn annet. Det blir en spennende serie- avslutning, før sluttspills lagene velger sine motstandere.

Hegens kamper

Resultater 28/2:

Slevik      – Harstad     19- 3 (5-1,7-1,7-1)

For Slevik sin del var det nok en transportetappe. Stræte satte 5 mål på lørdag og 4 søndag samt en del assist. Han vinner nok poengligaen denne sesongen også.

Hva som skjer med Harstad er høyst usikkert. De skal ha elitekvalikken i Harstad, men kan gå glipp av denne festen på hjemmebane.

Nor 92      – Sandnes      6- 5 (1-1,1-2,4-2)

Denne rysaren var Close call helt til Thomas Sola fikk en 5 minutters utvisning på slutten av oppgjøret. Nor satt 3 mål på rad og ledet med 5-4. Dette vill ikke nevnte Sola ha noe av og satt selv inn 5-5 goalen fra midtbanen. 6-5 målet som kom med 6 sekunder igjen av kampen er av den heldige sorten.  Situasjonen er enkel. Minste bror Jaksland filmer og faller inn i Sandnes forsvarer som i sin tur faller over keeper. Alle venter på et frislag, men dommerne slår ut med armene og sier spill videre. Nor setter ballen i åpent mål og dette avgjør årets mest spennende oppgjør i Tigerhallen.

Greåker     – Tunet        4- 7 (2-2,1-3,1-2)

Dette oppgjøret styrer Tunet fra start til mål. Selv etter Wallins fantastiske straffebom så er det aldri tvil om hvor de 3 poengene skal hen. Tunet vinner med dette årets Eliteserie. Greåker har på sin side mye å spille om i den siste kampen, da de kan knipe seriebronse foran IK Akerselva, med seier over Slevik.

Grei        – Sarpsborg   11- 8 (3-3,4-1,4-4)

En kamp som Grei har full kontroll over, men som de nesten roter bort. Slipper inn enkle mål mot Sharks som har lite å spille om.

Resultater 27/2:

Fredrikstad – Slevik       1-21 (0-5,1-5,0-11)

Denne kampen hadde en vinner allerede før den var spilt. Fredrikstad har det dårligste forsvaret i Eliteserien. Med denne kampen har de de sluppet inn 64 mål på de 4 siste kampene. Katastrofe vil en si. For Slevik sin del er det sluttspillet som teller. De har NM-tittelen som mål.

Nor 92      – Harstad      6- 1 (3-0,0-0,3-1)

Nor hadde alt å vinne i denne kampen. Alt annet enn seier etter 60 minutter betydde nedrykk. Men gutta fra Solbergelva hadde full kontroll. Harstad dro heller ikke denne gang til Østlandet med fullt lag. Dette er svaktheten til laget fra nord.

Akerselva   – Sandnes     11- 5 (5-3,3-0,3-2)

Hjemmelaget lå under etter 51 sekunder, men viste hvem som ville mest og ledet klart før de lot Sandnes komme inn i kampen igjen. Men det var aldri tvil. Sandnes sin keeper Stanley Jensen hadde hele 51 skudd mot seg i denne kampen.

Sveiva      – Gjelleråsen  8- 4 (2-2,1-2,5-0)

Jevnt nabooppgjør denne lørdagen. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen og GIF ledet etter 2 perioder. I 3 perioden tok kruttet slutt og Sveiva vant enkelt.

Det var jevnere enn målscoren viser.

← Enda en Gif student tar 20:e kjappe Janssons frestelse kommer med 20:e kjappe… →