Tunet på vei mot noe stort

Forrige sesong spilte ikke Tunet en eneste treningskamp. Plass til litt soling og bakkeløp i sunny Spain hadde de tid til. Denne sesongen ser det ut som noe helt annet.

Godt lag – mange profiler

Ole Mossin Olesen har hatt en skadepreget forsesong, men gud bedre det har vært morro å se Tunet uten deres «Spielführer». Nye unggutter, svensker, trener, keeper.
Vel jeg har kun en ting å si om «nye» Tunet. De vil gi Greåker en helvetes kamp når sesongen begynner. Jeg ser bort ifra resultatene og jada de vant Björnslaget 2019.
Men det ligger mer til grunn.

Godt organisert

Fredde har vært skadefri, Nilsen er tilbake, nye keeper i Oscar Agnarson. Organsiert har Tunet alltid vært, men det å se hvordan de jobber og hvor positivt
det ser ut fra siden må jeg si er forbløffende. Ny giv med Manne Strandberg. Det er morro å se hvordan spillerne går inn i krigen for hverandre.

Nye fjes

Idag fikk jeg nok en gang se Teemu Kantanen, Fredrik Nilsen og den nye svensken Nyholm på banen samtidig. MHM, det gikk raskt og det var høy intensitet ved
balltap. Friskt men samtidig dødelig. Da gleder jeg meg også til å se Marius Pedersen. Han fikk en lårhøne i den første kampen i Gøteborg og den så ikke god ut.

Ser frem til fortsettelsen….(i oktober er det nye bakkeløp i sønny Spain)

 

← Vinneren av 1 div Østland er allerede klar – om du vil eller ikke Sjetne slår tilbake →