Tunet NM-mester – for et DRAMA!!!!

To lag som kjenner hverandre, to lag som ikke vil tape for den andre. Det er virkelig spenning om hva som vil skje i denne kampen. Det som er viktig er at Tunet ikke får for stor ledelse. Kanskje det beste er om Greåker leder. Vil Tunet gå ubeseiret ut sesongen 21/22?

Kampen

Dette var tankene før kampen og Greåker leverer. 0-1 til Greåker ved 21. Patrick Strandbygaard Martinsen; Assist – 86. Isac Hammarberg. ‘Det tar hele 10 minutter før den første goalen kommer. Det er tempo og spenning og mye fysisk. Philip Lasonen har hadde en herlig sesong. 12.49 setter han 1-1. 9. Philip Nathaniel Laasonen; Assist – 10. Ole Mossin Mohn Olesen. Det er tett med dueller og det er ingen av lagene som har tilrevet seg et overak. Med 1 sekund igjen av perioden så setter 7. Lukas-Joaquin Mondaca Haugen; Assist – 55. Björn Staffan Lundgren. 1-2 i kampen. Snakk om dramatikk.

Markus Pels Jelsnes – må levere for at Greåker skal vinne.

2 periode

2 periode starter med en Greåker utvisning og alle forventer seg at Tunet skal opp og sette 3-1, men den gang nei. Greåker setter 2-2 i undertall.
67. Martin Isnes Kvisvik; Assist – 42. Arvid Wibring Lindqvist – tid: 22.29. Så kom årets sjokk. 2 min til Ole Mossin for slag. De turte det ja. Men Tunet er gode 3-2 9. Philip Nathaniel Laasonen; Assist – 10. Ole Mossin Mohn Olesen – tid: 27.23. 4-2 kommer under minuttet senere – 92. Mads Fossum Normann; Assist – 12. Marius Pedersen. Er kampen iferd med å glippe for Greåker. Nå må de få neste mål. Det er et viktig mål 48. Thobias Rolf Arne Hjorth; Assist – 33. Liam Ranum Edvardsen setter – tid 32.40. Resten av perioden styrer Tunet mer av kampen.

3 periode

Det neste målet er matchavgjørende. Får Tunet det kan det bety NM-gull. Er det Greåker som utligner har vi en syk avslutning. Tunet er veldig på og har de første skuddene i perioden og det tar 8 minutter ut i perioden der en av Norges kommende stjerner setter 5-3 for Tunet. 5-3 – 20. Erlend Søfting Vestby; Assist – 9. Philip Nathaniel Laasonen. Det kan være avgjort. Vil Tunet gå ubeseiret ut sesongen 21/22? Greåker tar Time out. Nå kommer deres siste trekket. Greåker setter 5-4 ved 48. Thobias Rolf Arne Hjorth; Assist – 25. Wilmer Erik Anderzon. Kampen er helt åpen. Blir det 6-4 i åpent eller vil Greåker pushe på for 5-5. Tunet har helt overlegne i skudd på mål. minuttet før slutt har de 30-15 i skudd. Men hva hjelper det. 5-5 ved 48. Thobias Rolf Arne Hjorth; Assist – 67. Martin Isnes Kvisvik – tid: 59.13. Greåker har kommet tilbake. Vil Tunet tåle trykket!? GUD BEDRE MEG……Måtte denne kampen avgjøres på en dommerfeil!? Greåker må da få innslaget der? FOR ET DRAMA

Tunet har frislag og setter den i målet og ut, men dommerne dømmer innslag til Tunet og der scorer Tunet det avgjørende målet.

Det må snart innføres VAR for å tape på den måten….!?

6-5 til Tunet 59.38 – 10. Ole Mossin Mohn Olesen; Assist – 9. Philip Nathaniel Laasonen