Tunet leker seg med Sarp en onsdagskveld

Sharks har parkert bussen utenfor sånn at alle kan se at dem er her. Dessverre virker det som om selvtilliten ikke blitt med dem inn på banen. Første periode starter jevnt og det er Lasse i sarp som får fyrt av det første skuddet på mål. Men to minutter inn i kampen øker tunet tempoet vesentlig og da henger ikke sarp med. De setter første på en kontring, andre på Zorro fra Ole og tredje finner veien helt frem til målet selv om den nesten ikke har rullefart og starter fra midtbanen. Man kan se pusten bare forsvinne ut fra mange av de blåe spillerne… Selv om nå tunet ikke lenger setter superhøy press så kan det nesten se ut som om sarpspillerne tror det. For pasningene er upresise, lange og ofte uten mottaker. Hjemgård finner frem til noen og prøver seg på volley, men det hjelper lite. De siste to minuttene er om mulig de dårligste jeg sett på lenge. Ballen går frem og tilbake over midtbanen sikkert 20 ganger. Og det er ikke pga av noe pasningsspill uten det at hver gang noen får ballen slår man en dårlig pass sol andre laget bryter eller så feiler man når man prøver å drille. Første periode er heldigvis over nå.

Periode 2

Ja det er dessverre ikke så mye positivt å hente her for sarp heller. Det er allerede nå trøtt bein og de få gangene de klarer å få spilt opp ballen blir bekkene ståendes igjen hjemme og Tunet vinner ballen tilbake i løpet av sekunder. Tunet spiller med alle mann denne perioden (de spilte med mange i første også)  noe som gjør at dem orker å spille med ekstremt høy press. De ruller mye ball i tillegg til å ta smarte løp i ledige rom. Dette kan bli veldig tungt for haiene i siste. Tunet vinner perioden 2-0 men man kan vel si at stolpene var på Hjelsnes sin side denne perioden.

Periode 3

Dette er den klart dårligste perioden i kanpen og det spilles ikke innebandy lenger dessverre. Kun Hawaii Jan man vel kalle det. Spiller vel ingen rolle for hjemmelaget som allerede vunnet, men synes sarp kunne tatt det som en trening. Ser jo ut som om de kan trenge det… 

Alt i alt en kamp som starter OK men som bare blir dårligere hvor lenger ut i kampen vi kommer. Helt fortjent seier til Tunet. 

Kan vel legges til at Ola glemte shortsen sin og sarp trener syntes ikke det var OK. Selv om de hadde med et ekstra par måtte han siste første periode… Kanskje ikke det beste trekket mot et lag som tunet… 

VMG tippet riktig og kampen ender 8-2

← Norges vei til VM….m kampoppsett Tunet – Sarp denne onsdagen →