Tunet klart best i to perioder og de vinner fortjent…

VMG tok turen til årets første semifinale mellom Tunet og Greåker og det viste seg være vært det siden man ble bydd på mye bra.

Man kan vel si at dette var den totale motsatsen til siste og 5:e kampen mellom Greåker – Sveiva.

Det er Greåker som starter kampen best og de får også styre det meste av spillet. Tunet står litt over halve banen men setter ingen press på Greåkers bekker mens de ruller ball frem og tilbake. Etter vært finner de frem og da blir det også mål. Tunet står relativt bra i forsvar og dekker mange av skuddene men når Torp sliter seg løs bak mål og setter en «norrlands zorro» (regner med han lærte seg dette i Dalen) tar de ledelsen og perioden ender 1-2 til bortelaget.

Regner med at Tunet spillerne fikk seg bøtte vann over hodet i garderoben for det var ikke et Tunet vi var vant til å se som spilte i første perioden. Tunet starter med et helt annet tempo og de setter sin vanlige press. Greåker ser tafatt ut og det er egentlig ingen som utfordrer lenger og de mister ballen ofte. Tunet setter de neste 6 kassene etter hard jobbing og litt flyt. Det ser ut som om Greåker ikke vil være med og at «spiriten» kanskje ble igen i garderoben.

Tredje starter og nå håper de fleste på at Greåker skal være med i kampen igjen. Etter fem minutter får de en straffe. Klefbeck går inn og pisser litt på Kris før han legger den i åpen bur, det tennes et lite lys i alle Greåkers hjerter. Men Wallin vil annerledes og bestemmer seg denne gangen for å ikke skyte i dekkene forsvarer eller over, ballen sitter fint i krysset og de lille lyset, håpet som fantes der blåses ut/bort med en gang. Greåker blir knekt og kommer aldri tilbake inn i kampen. Kris (om man ser bort ifra straffen) gjør en strålende innsats i målet og i tredje perioden tror jeg faktisk ikke at han slipper retur på et eneste skudd… Nærme på en assist også men Ole bommer når han kommer alene med keeper. Tunet pisker Bulldogs hele veien hjem til Greåker med halen mellom beina… Kan de komme tilbake på hjemmebane?

Ny kamp allerede på fredag ettermiddag.

← Hun som skyter hardere enn wallin tar 20:e kjappe En spiller og dametrener tar 20:e kjappe →