Tunet jager gull

Tunet mot Slevik, GIF mot Greåker og Fredrikstad mot Sveiva denne onsdagen. Tre tette kamper med tanke på midtuke kamper og Oslo vs Østfold. Men det var det ikke mange som brydde seg om…..

Tunet vs Slevik.

Jevn 1 periode og det var tett mellom lagene hele veien. Når Oliver Ågren setter 2-2 så ser en etter en trilleravslutning. Men det var egentlig starten på nedturen til Slevik de resterende 18 minuttene av den 2 perioden taper nemlig Slevik med 10-0. Med 12-2 etter to perioder så var det ikke mye å spille om i 3 som slutter 2-2. 14-4 etter 60 minutter er JÆVLI sterkt må jeg tørre å påstå. Tunet er gode nok for gull, det er det ingen tvil om.

Gjelleråsen vs Greåker

Denne kampen starter forrykende. 17 sekunder ut i kampen blir det straffe til Greåker. Den redder selvsagt Andreas Falkeid og det er også starten på den gode forsvarsjobben som GIF måtte gjøre idag. Og de gjør den med bravur. Det står 1-0 etter 5.18 da GIF scorer ved Colin Oustad ass Norstrøm. Etter 16.22 får Greåker nok en straffe som Falkeid igjen redder. Men da begynner også GIF spillerne å bli slitne. Fra 18.25 til 19.43 slipper GIF inn 3 baller og vi går til første pause med 1-3

2 Periode

Denne perioden begynner med nye spennende momenter. GIF får straffe som Robin Norstrøm ikke setter. Da skjer det som skjer i en rask idrett som innebandy. Greåker setter 5 de neste 8 minuttene. Kampen er i realiteten avgjort på 2-8 etter 2 perioder.

Siste 20 gir 1-3 til Greåker og resultat 3-11. Isaak Kroon (innleid fra Ull/kisa) debuterte mot Tunet, men mot GIF satte han sine første to pinner.

Sveiva slo Fredrikstad med 5-3 i fredrikstad.

Tunet leder tabellen med 3 poeng foran Greåker med 1 kamp mindre spilt.

Må desverre være ærlig å si at det var tungt å skrive om innebandy idag. Verden har mistet sin fotball konge.