Tunet i topp x 2 og noen lag sliter.

Enda en herlig innebandy helg er over og vi kan konstatere at det går bedre for noen enn for andre. Satt i går og tenkte lenge på hvordan serien egentlig kommer til å utvikle seg fremover nå. For herrene så er det nå bare to lag igjen som kjemper om gull men hele 4 lag som kan nå 3:e og 4:e plassen. Tunets damer tok et kjempesprang nå i helgen og ligger veldig godt an til å få seriegull. Det kan faktisk bli en seriefinale i siste runde om Sveiva vinner resten og Tunet taper mot Sagene. Dette hadde j vært et drømme scenario. Men helt ærlig så tror jeg Tunet tar seriegull når de vinner over Sagene i i Bjælsenhallen 24.2. En era ær over for Sveiva som nå har 4 seriegull på rad. Tunet vant sist i 09/10 så om de klarer pressen de har på seg blir dette bra.

Tunet og Slevik skal nå på egen hånd gjøre opp om seriegullet i herrenes elitesere. I teorien kan Greåker og IKA ta et gull men da skal både Slevik og Tunet tape mot lag ligger helt i bunn av tabellen og det skjer ok ikke. Begge lag har igjen hverandre og Greåker. Om begge vinner mot Greåker så er det kampen dem i mellom som vil avgjøre hvem som tar gull. Begge skal også spille mot Gif som viste at de kan slå bra lag sist uke når de lett vant over Greåker og Gif har faktisk vunnet borte mot Slevik før. Kampene mellom Gif og Tunet pleier ofte å ende i favør Tunet… kampen er allerede på onsdag så dette blir spennende. Et stykke ned på tabellen finner vi Greåker, IKA, Gjelleråsen og Sveiva. IKA har en kamp mer spilt og ligger 7 poeng foran Sveiva, 4 foran Gif og 2 foran Greåker. Av lagene så er det nok IKA som har de letteste kampene. De skal ut mot Sveiva ( denne kampen blir jo ekstremt viktig for begge lag da den som vinner mest sannsynelig for hjemmefordel i sluttspillet. Greåker har det tøffest, de skal ut mot Tunet, Slevik, Gif, Sandnes (borte) og Sarp. Jeg tørr påstå at Greåker kommer til å miste poeng i 4-5 kamper til som de spiller i dag…   Sveiva har to, tre tøffe kamper og resten skal de vel ha. IKA, GIF og Sandnes borte. Jeg blir ikke overrasket om Sveiva går forbi Greåker i tabellen. Gif har spilt suverent og elendig denne sesongen, bli aldri helt klok på dem. De har meget tøffe kamper igjen men Gif kan alltid overraske. De skal ut mot alle topplag og Nor 92. Tror ikke de får så mye mer enn 6-8 poeng til dessverre. Om jeg skulle tippe topp 6 nå så blir det:

1 Tunet
2 Slevik
3 IKA
4 Sveiva
5 Greåker
6 Gjelleråsen

Om ikke Grei tapt så mange kamper i starten av sesongen så hadde dem også vært med i kampen om hjemmefordel. De har vist de er å regne med fremover og alle vet at de har noen av seriens beste vinger.

 

Helgens VMG-brus deles ut til Charlotta Hjort som med sine 2+2 i en kamp de vinner med 4-3 mot Sveiva. Rett å slett imponerende.

← Er hjemmelaget = vellaget? Paolo’s Corner S01E17 VIF slo Holmlia i førstediv →

2 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.