Tunet gjør jobben i Harstad!

Tunet reiser med 16 utespelare og 2 keepere til Harstad. Frode, Martin Bjerkelund og Bendik Bærø er kvar i Oslo av ulike grunner. 

Tunet starter kampen på 3 rekker og for første gang med Soini som keeper. Harstad spiller på 2 rekker og som vanlig med Jaaani i målet. 

Kampen er egentlig aldri spennende, 2-4 etter første, 2-5 etter andre, det kan man takke Jani for. Harstad er ikke gode i dag, de slår mest med køllene, setter stygge taklinger og løper ikke særlig mye. Harstad drar ned tempoet så mye det kan og tar lang tid på seg når de skal sette igang ballen.  Kamplederne er ikke særlig gode i dag de heller og det får dem høre flere ganger fra hjemmepublikum! De blåser når det skal frie og blåser ikke når de burde. 

I Tunet så er det Mossin som utmerker seg med 4 mål og 1 assist. Ole Martin Skau har 3 mål. 

I Harstad er det som vanlig keeper Jani Pyykkö som er best og holder Harstad i kampen. Men det er nr 10 Toms Kirmuzs som stikker av med BB premien. 

Tunet spiller neste gang mot Sveiva hjemme på onsdag mens Harstad har hjemmekamp mot Fredrikstad neste helg, en kamp de bør vinne hvis det ikke skal bli første div neste sesong! 

Harstad – Tunet 5-10 (2-4, 0-1, 3-5) 

Saves: 29-20. (Skudd 25-39) 

Tilskuere: 118

Mål Harstad: Kalle Viljanen 2, Toms Kirmuzs, Rune Johansen, Mika Heikurainen.

Mål Tunet: Ole Mossin Olesen 4, Ole Martin Skau Jansson 3, Axel Wallin, Martin Kjellemar, Torbjørn Dahl.

Utv.: Harstad 2×2 min., Tunet 1×2 min.

Dommere: Rønningen/Korrell

Harstad – Tunet (foto VMG)
← Tre kamper denne søndagen for herrene To herrekamper denne lørdagen →