Tunet Galacticos

De siste fire sesongene har Slevik virkelig dominert Norsk innebandy. Bra eller dårlig nytt for innebandyen i Oslo!? Vi i VMG vil heller si at dette er bare helt fortjent for arbeidet Slevik har lagt ned. Oslo klubbene har dessverre ikke vært i nærheten. Seriøsiteten har virkelig vært tilstede i Slevik og de får dermed også plukket de spillerne som de kan tenke seg. De kan nå i vår bok få en tittelutfordrer i Tunet.

Tunet hadde en mislykket sesong i fjor da de ikke kom topp 2 eller til en NM finale. Andre Sveen hadde bygd opp Tunet med sine juniorer og spilte gjerne på 3 rekker når han kunne. Dette ble det lite av forrige sesong da Tunets svenske Coach satset hardt på å vinne. Det kostet topp 2 plassering og en NM finale.

Tunet hadde ikke en tropp med tre rekker. Fremfor alt så manglet de en spillende back og en-to personer som kunne gjort andre rekka mer målfarlig. Det snakkes mye om klubber som bruker penger på spillere/ trener i sporten vår. Noen klubber kalles svenskeklubber andre kjøpeklubber. Tunet har i alle fall hatt et godt rykte om satsing på sine egne talenter. Forrige sesong så vel ut som et veiskille på dette. Denne sesongen bekrefter ytterligere det vi poengterer. Penger som blir brukt på spillere og deres kontrakter.

Det er ikke billig med de beste spillerne. Og en god norsk landslagsspiller koster raskt opp mot en 30-50.000 i året på dette nivået.
Ved å hente inn en en dyr trener i Bjørn Erik Torp og gode spillere i Thomas Rognlien og Axel Wallin har Tunet virkelig satt fart i ryktene om at de SKAL kjempe om gull i serie og sluttspill.
Sindre Bjerknes er ennå ikke kontrahert og det snakkes om ny keeper og en sniper i lilla og gult. Er det denne sesongen Slevik skal se langt etter edelt metall? Tunet har skaffet seg et godt utgangspunkt etter pengebruken. Skal vi få et skille i norsk innebandy der klubbene med mest penger troner øverst??

← Oslo Allstars Grei herrer ansetter ny trener →