Tunet dominerte stort

Byderby direkte på TV2 sport. Det blir ikke større enn det. Tunet har trent godt i sommer og har ligget stort sett ganske langt foran Sveiva i forberedelsene foran denne sesongen.

1 periode

Tunet starter med et voldsomt tempo og er flinke til å stå høyt når de først mister ballen. Sveiva har erfarne spillere som ikke lar seg stresse noe særlig når de først får ballen. Laasonen setter 1-0 etter 7.44, 2-0 etter 11.28(Pedersen). Tonen er satt. Tunet fører kampen og Sveiva må kjemp for hver eneste cm på banen. Sveiva står imot og keeper Nordli har sin fulle hyre med å holde ballen unna nettmaskene. 3-0 kommer på en zorrostraffe. Den kan dere se på veienmotgul.com – instagram.

2 periode

En tung periode for Sveiva. De har mulighetene, men når de først kommer sitter en Halvorsen og redder mesterlig flere ganger. 4-0 kommer ved Vetby etter 23.30. Så kommer en situasjon der Tunet scorer, men får frislag imot. Tøft av dommeren når det er 17.Andreas Sletten som hindrer tunets Viggo Nielsen De Santana som blir holdt. Så skjer det som er uheldig. Sveiva får raskt 4-1 ved Jedersen. Det skulle stått 5-0, men Sveiva scorer og det er 4-1. Innebandy kamper vendes raskt. Vestby setter 5-1. 6-1 kommer ved Mossin Olesen. 6-2 redusering på en kanon fra Gustafsson alias High Tower. Perioden avsluttes med et herlig løp av Solheim som kaldt setter 7-2. 2 periodens gruff blir Falkeid som blir lei den tøffe behandlingen, tar 2 og senere snakker på seg ytterligere usporslige minutter.

3 periode

Skal Sveiva komme opp og nikke, vel De Santana setter 8-2 på Sveivas innbyttede keeper Brage Myrland, før Casper Sletten reduserer 8-3. Det har kun gått 5 minutter. 9-3 kommer ved den nye svenske til Tunet Christoffer Gustavsson. 10-3 Laasonen, 11-3 Mossin Olesen, 12-3 Mossin Olesen, 13-3 Laasonen igjen og Tunet gir seg ikke før det står 14-3.

En tung kamp for Sveiva som etter kamp mot seriens to beste lag står igjen med null poeng. Men dette er kun starten av sesongen, og den er først ferdig i april 2022. For Tunets del så viser de hvor overlegne de kan være og hvor mye lengre fremme de er enn mange av de andre lagene.